Aktuelno

Volley Trend: Upis u školu odbojke je u toku!

U toku je upis u školu odbojke “Volley Trend”. Upravo ovde su stotine igrača započeli svoje internacionalne karijere, a pored mladih i perspektivnih odbojkaša, iz škole “Volley Trend” izašli su i reprezentativci seniorske i juniorske selekcije Srbije. 

Za koji uzrast je škola odbojke?

Škola odbojke „Volley Trend“ namenjena je devojčicama koje su rođene tokom i posle 2006. godine. Pored sticanja odbojkaških veština, deca uče više o važnosti discipline, odgovorosti i timskog rada. 

Gde će deca trenirati?

Dynamic Arena jedna je od najmodernijih i najbolje opremljenih sportskih dvorana u Srbiji. Opremljena je Junkers parketom sa licencom, ripstolima sa strunjačama, a svlačionice su sa podnim grejanjem, tuševima i lokerima.  

Ko su treneri?

Treninge vodi diplomirani sportski trener Željko Šćepanović, trener OK „Tenta“ i pionirske reprezentacije Srbije sa preko 25 godina trenerskog iskustva u radu sa mlađim kategorijama. Osvajač je mnogih trofeja i medalja, a pod njegovim rukovodstvom trenirale su mnoge bivše i sadašnje reprezentativke. 

Sa devojčicama će raditi i bivša kadetska reprezentativka Srbije Maja Đorđević kao i Tamara Ćirić, diplomirani psiholog i master trener u sportu. 

Kakav je raspored?

Treninzi u SC „Dynamic“ održavaju se utorkom i četvrtkom od 19 časova, a subotom od 9 časova. 

Gde se nalazimo?

Nalazimo se na Dorćolu, na adresi Dunavska 62. Kako do nas?

Koja je cena članarine?

Cena mesečne članarine iznosi 4000 dinara. 

Stojimo vam na raspolaganju 

Ukoliko imate pitanja ili želite da saznate nešto više o samom programu pozovite nas na 063352413, pišite nam putem Facebook stranice ili nas posetite na adresi Dunavska 62. Tu smo za vas!

Ovim putem vas pozivamo i da posetite naš centar u terminu odbojkaškog treninga i tom prilikom se upoznate se trenerskim timom i lično uverite da je baš Dynamic idealno mesto na kojem će vaše dete napraviti prve sportske korake. Dobro nam došli!

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai