Sportska dvorana

 

Dynamic Arena je sportska dvorana koja pruža vrhunske uslove kako za profesionalne treninge, tako i za rekreaciju.

Namena sportske dvorane

 

Modernom i profesionalnom opremom omogućava organizaciju brojnih sportskih priprema u košarci, odbojci i fudbalu, ali i team building aktivnosti.

IZNAJMI TERMIN – cena na upit

OPREMA

Junkers parket sa licencom, Elan koševi, Elan golovi, klimatizacija i ozvučenje, tribine, led rasveta, svlačionice sa podnim grejanjem, tuševima i lokerima i ripstoli sa strunjačama. Dynamic Arena poseduje izvanredne uslove za sportiste i rekreativce.

PROGRAMI

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista ili želite da se vratite u formu,
ili bi ste možda voleli da Vaše dete pohađa školu korarke ili odbojke, neki od naših,
stručno vođenih programa odgovaraće Vašim potrebama

TERMINI ZA REKREATIVCE

Dynamic Arena je dostupna za iznajmljivanje sportistima i rekreativcima koji sa svojim ekipama žele da igraju košarku, mali fudbal ili odbojku, ali i za team building aktivnosti.

ŠKOLA KOŠARKE

U Dynamic Areni održavaju se treninzi polaznika škole košarke KK Dynamic BG – mladog ali uzornog sportskog kolektiva koji svrhu svog postojanja vidi u mogućnosti da deci svih uzrasta pruži stručan i kvalitetan rad.

ŠKOLA ODBOJKE

Odbojkaški klub Volley Trend ima tradiciju dugu više od 12 godina, zavidnu reputaciju u oblasti sportskog menadžmenta u odbojci, ali i privilegiju da se pohvali velikim brojem odbojkaša i odbojkašica koji su postali članovi najvećih odbojkaških klubova Evrope.