Proslava rođendana
na bazenu

Aqua Joy zona pretvara se u naše igralište.

Palimo podvodna svetla, stavljamo mišiće, a instruktor plivanja je naš animator koji zna baš sve vodene igrice. Imamo gumene igračkice, tu je koš, loptice i naša omiljena muzika – vreme za igrarije!

Proslave rođendana na zatvorenom bazenu namenjene su deci uzrasta od 5 do 13 godina. Mlađa deca mogu da prisustvuju i uđu u bazen, ali u pratnji roditelja. Naša druženja traju dva ipo sata, a mališani su u bazenu sat vremena.

Dok traju igrarije, roditelji mogu uživati u Fruit baru iz kojeg se pruža sjajan pogled na bazen. Sladoled, zdravi voćni sokovi, šejkovi, kafa ili čaj?

Poslužite se i opustite. Zaslužili ste!

Na poklon se dobijaju besplatne pozivnice za goste!

 

CENE:

Proslava rođendana do 25-oro dece + roditelji 39.000 rsd
Proslava rođendana do 35-oro dece + roditelji 49.000 rsd

Zatvoren bazen

REKREATIVNO PLIVANJE

 

Bazen je dimenzija 15×8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 28° i vazduha 30°C. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje.

 

Objekat je opremljen
savremenim sistemima za brzu filtraciju vode.

Ne postoji čovek koji je uspeo da potpuno rečima dočara osećaj ulaska u čistu vodu, i prepuštanja njenoj blagodeti. Zato za opis bazena i ne želimo da koristimo previše reči. Fotografije govore mnogo više, a direktno iskustvo jedino će uspeti da vam istinski pokaže lepotu i ugođaj koji naš bazen pruža.

PROGRAMI

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista ili želite da se vratite u formu,
ili bi ste možda voleli da Vaše dete nauči da pliva, neki od naših,
stručno vođenih programa odgovaraće Vašim potrebama

ŠKOLA PLIVANJA

Naša škola plivanja kreirana je s ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina.

BEBI BUĆ

Voleli biste da vaše dete od najmlađih dana navikne na boravak u vodi? BebiBuć je program koji se odvija u vodi, kreiran za bebe od 3 meseca do 4 godine.

AQUA FITNESS

Prirodan otpor vode omogućava sjajne rezultate po pitanju snage mišića i izdržljivosti, a efekat hidromasaže poboljšava cirkulaciju i blagotvorno utiče na celo telo.