MediSpa zona

Zona posvećena rehabilitaciji
koja vodi ka idealnoj ravnoteži duha i tela.

Naš tim stručnjaka specijalizovan je za rehabilitaciju, a poseban akcenat stavlja na rehabilitaciju u sportu koja je od nemerljive važnosti za karijeru sportista. Prilikom tretmana, fizikalna medicina i kineziterapija kombinuju se sa inovativnim kozmetičkim spa procedurama.

MASAŽE

MediSpa zona u ponudi ima fizikalnu terapiju, sportsku rehabilitaciju, fizioterapiju i relax program.

PARCIJALNA MASAŽA

Naša škola plivanja kreirana je s ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina.

RELAX MASAŽA

Evropska tehnika relaks masaže koja, u kombinaciji sa esencijalnim uljima, utiče na pobolj anje cirkulacije, limfnog, mišićnog i nervnog sistema. Zahvaljujući dugim hvatovima i ujednačenom tempu, telo se dovodi u u stanje potpune relaksacije.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Kombinacijom pravilno odabranih masažnih hvatova i terapijskih esencijalnih ulja eliminišu se bol i napetost nastali usled različitih patoloških stanja.

ANTICELULIT MASAŽA

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju.

Ambulanta za fizikalnu terapiju
i rehabilitaciju

U Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju radi tim stručnjaka usmeren ka prevenciji i saniranju, ali i ka rehabilitaciji u sportu koja je od nemerljive važnosti za karijeru svakog sportiste. Terapija se zasniva na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca.

U sklopu ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju korsinici mogu očekivati sledeće usluge: fizikalne vežbe i kineziterapija; hidroterapija; elektroterapija, magnetoterapija, laseroterapija i ultrazvučna terapija; postoperativna rehabilitacija; konsultativni pregledi fizijatra, ortopeda i doktora sportske medicine; sportski pregledi od najmlađeg uzrasta do seniora; terapeutska, sportska i masaža trudnica i kinesio taping.

 

Zatvoren bazen

REKREATIVNO PLIVANJE

 

Bazen je dimenzija 15×8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 28° i vazduha 30°C. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje.

 

Objekat je opremljen
savremenim sistemima za brzu filtraciju vode.

Ne postoji čovek koji je uspeo da potpuno rečima dočara osećaj ulaska u čistu vodu, i prepuštanja njenoj blagodeti. Zato za opis bazena i ne želimo da koristimo previše reči. Fotografije govore mnogo više, a direktno iskustvo jedino će uspeti da vam istinski pokaže lepotu i ugođaj koji naš bazen pruža.