MediSpa zona

Zona posvećena rehabilitaciji
koja vodi ka idealnoj ravnoteži duha i tela.

Naš tim stručnjaka specijalizovan je za rehabilitaciju, a poseban akcenat stavlja na rehabilitaciju u sportu koja je od nemerljive važnosti za karijeru sportista. Prilikom tretmana, fizikalna medicina i kineziterapija kombinuju se sa inovativnim kozmetičkim spa procedurama.

MASAŽE

MediSpa zona u ponudi ima fizikalnu terapiju, sportsku rehabilitaciju, fizioterapiju i relax program.

PARCIJALNA MASAŽA

Parcijalna masaža se primenjuje na zahtev klijenta i odnosi se na tretiranje odredjenog dela tela (ruku, nogu, stopala, ledja, glave), sa ciljem da se masirani deo tela dodatno opusti, i da se samim tim omogući skladno funkcionisanje kompletnog organizma.

RELAX MASAŽA

Evropska tehnika relaks masaže koja, u kombinaciji sa esencijalnim uljima, utiče na pobolj anje cirkulacije, limfnog, mišićnog i nervnog sistema. Zahvaljujući dugim hvatovima i ujednačenom tempu, telo se dovodi u u stanje potpune relaksacije.

TERAPEUTSKA MASAŽA

Kombinacijom pravilno odabranih masažnih hvatova i terapijskih esencijalnih ulja eliminišu se bol i napetost nastali usled različitih patoloških stanja.

ANTICELULIT MASAŽA

Pomaže da se ublaži edem i izbegne zadržavanja tečnosti. Anticelulit masažom zamor nestaje i snaga se vraća, ima opuštajući efekat: mišići se relaksiraju, a nervni sistem postaje izbalansiran. Ovom masažom toksini i nečistoće se eliminišu i razbijaju se masne naslage, tako da ne budu akumulirane na jednom mestu, već dolazi do ravnomernog rasporedjenja. Trajanje masaže je 30 minuta. Trajanje se odredjuje prema tipu celulita i površini koju obuhvata. Ova vrsta masaže se radi u blokovima od 10 tretmana ili više.

MASAŽA TOPLIM VOSKOM

Ima kao osnovu relaks masažu i kombinaciju aromaterapije izvedene putem mirisne sveće prirodnog porekla. Masaža se vrši tako što se zapaljena sveća, koja se pretvara u toplo, mirisno ulje, nežno utrljava u kožu. Ovaj proces oslobađa eterična ulja, koja dodatno pomažu ublažavanju stresa i umora.  Trajanje masaže je 60 minuta.

MASAŽA TRUDNICA

Masaža se izvodi tako što trudnica leži na boku, a pod glavu, između nogu i ispod stomaka se stave jastučići da bi omogućili što udobniji položaj. Masaža je bez jakih i naglih pritisaka. Masira se gornji deo leđa, ruke i noge. Donji deo leđa i stomak se ne diraju, već samo lagano premazuju uljem, koje mora biti pažljivo.

Ambulanta za fizikalnu terapiju
i rehabilitaciju

U Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju radi tim stručnjaka usmeren ka prevenciji i saniranju, ali i ka rehabilitaciji u sportu koja je od nemerljive važnosti za karijeru svakog sportiste. Terapija se zasniva na individualnom pristupu svakom pacijentu, u odnosu na dijagnozu, kliničku sliku, želje i potrebe pojedinca.

U sklopu ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju korsinici mogu očekivati sledeće usluge: fizikalne vežbe i kineziterapija; hidroterapija; elektroterapija, magnetoterapija, laseroterapija i ultrazvučna terapija; postoperativna rehabilitacija; konsultativni pregledi fizijatra, ortopeda i doktora sportske medicine; sportski pregledi od najmlađeg uzrasta do seniora; terapeutska, sportska i masaža trudnica i kinesio taping.

 

Zatvoren bazen

REKREATIVNO PLIVANJE

 

Bazen je dimenzija 15×8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 28° i vazduha 30°C. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje.

 

Objekat je opremljen
savremenim sistemima za brzu filtraciju vode.

Ne postoji čovek koji je uspeo da potpuno rečima dočara osećaj ulaska u čistu vodu, i prepuštanja njenoj blagodeti. Zato za opis bazena i ne želimo da koristimo previše reči. Fotografije govore mnogo više, a direktno iskustvo jedino će uspeti da vam istinski pokaže lepotu i ugođaj koji naš bazen pruža.