Bazen

AQUA JOY ZONA

 

Zatvoreni bazen u prijatnom ambijentu Aqua Joy zone nudi izvanredne uslove za decu i odrasle.

Zatvoren bazen

REKREATIVNO PLIVANJE

 

Bazen je dimenzija 15×8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 28° i vazduha 30°C. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje.

 

Objekat je opremljen
savremenim sistemima za brzu filtraciju vode.

Ne postoji čovek koji je uspeo da potpuno rečima dočara osećaj ulaska u čistu vodu, i prepuštanja njenoj blagodeti. Zato za opis bazena i ne želimo da koristimo previše reči. Fotografije govore mnogo više, a direktno iskustvo jedino će uspeti da vam istinski pokaže lepotu i ugođaj koji naš bazen pruža.

Takođe možete iznajmiti termin i uživati sa porodicom ili prijateljima.

PROGRAMI

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista ili želite da se vratite u formu,
ili biste možda voleli da Vaše dete nauči da pliva, neki od naših,
stručno vođenih programa odgovaraće Vašim potrebama

REKREATIVNO PLIVANJE

Ova sportska aktivnost osim što relaksira, blagotvorno deluje i na kardiovaskularni i respiratorni sistem, na razvoj mišića, ali i na psihu.

ŠKOLA PLIVANJA

Naša škola plivanja kreirana je s ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina.

BEBI BUĆ

Voleli biste da vaše dete od najmlađih dana navikne na boravak u vodi? BebiBuć je program koji se odvija u vodi, kreiran za bebe od 3 meseca do 4 godine.

AQUA FITNESS

Prirodan otpor vode omogućava sjajne rezultate po pitanju snage mišića i izdržljivosti, a efekat hidromasaže poboljšava cirkulaciju i blagotvorno utiče na celo telo.