Relax zona

Vreme sve brže prolazi, a svakodnevnica nije ništa manje stresna. I zato nam je potrebno vreme koje ćemo izdvojiti samo za sebe – trenutak za opuštanje, uživanje i novu energiju.

SADRŽAJ RELAX ZONE

Usporite ritam i priuštite sebi dobar osećaj koji traje.

Osećaćete se opušteno i raspoloženo, a ako se rekreativno ili profesionalno bavite sportom, boravak u Relax zoni će ublažiti upale mišića i opustiti vaše telo.

U Relax zoni možete uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi, hidromasažnom bazenu i tepidarijumu.

SAUNA

Naša škola plivanja kreirana je s ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina.

PARNO KUPATILO

Voleli biste da vaše dete od najmlađih dana navikne na boravak u vodi? BebiBuć je program koji se odvija u vodi, kreiran za bebe od 3 meseca do 4 godine.

SLANA SOBA

Prirodan otpor vode omogućava sjajne rezultate po pitanju snage mišića i izdržljivosti, a efekat hidromasaže poboljšava cirkulaciju i blagotvorno utiče na celo telo.

HIDROMASAŽNI BAZEN

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju.

TEPIDARIJUM

Tepidarijum zapravo predstavlja grejni ležaj, koji toplotnim zračenjem prijatno deluje na organizam i opuštanje mišića. Klupe su zagrejane do približne temperature tela, od 37 do 39 stepeni Celzijusa.

Zatvoren bazen

REKREATIVNO PLIVANJE

 

Bazen je dimenzija 15×8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 28° i vazduha 30°C. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje.

 

Objekat je opremljen
savremenim sistemima za brzu filtraciju vode.

Ne postoji čovek koji je uspeo da potpuno rečima dočara osećaj ulaska u čistu vodu, i prepuštanja njenoj blagodeti. Zato za opis bazena i ne želimo da koristimo previše reči. Fotografije govore mnogo više, a direktno iskustvo jedino će uspeti da vam istinski pokaže lepotu i ugođaj koji naš bazen pruža.