Relax zona

Vreme sve brže prolazi, a svakodnevnica nije ništa manje stresna. I zato nam je potrebno vreme koje ćemo izdvojiti samo za sebe – trenutak za opuštanje, uživanje i novu energiju.

SADRŽAJ RELAX ZONE

Usporite ritam i priuštite sebi dobar osećaj koji traje.

Osećaćete se opušteno i raspoloženo, a ako se rekreativno ili profesionalno bavite sportom, boravak u Relax zoni će ublažiti upale mišića i opustiti vaše telo.

U Relax zoni možete uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi i hidromasažnom bazenu.

CENE:

Dnevna karta 2.500 rsd
Mesečna članarina 9.900 rsd
Spa dnevna za dve osobe 4.000 rsd
VIP dnevna karta (zakup cele spa zone na 2h) 15.000 rsd

SAUNA

Naša škola plivanja kreirana je s ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina.

PARNO KUPATILO

Voleli biste da vaše dete od najmlađih dana navikne na boravak u vodi? BebiBuć je program koji se odvija u vodi, kreiran za bebe od 3 meseca do 4 godine.

SLANA SOBA

Prirodan otpor vode omogućava sjajne rezultate po pitanju snage mišića i izdržljivosti, a efekat hidromasaže poboljšava cirkulaciju i blagotvorno utiče na celo telo.

HIDROMASAŽNI BAZEN

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju.

Zatvoren bazen

REKREATIVNO PLIVANJE

 

Bazen je dimenzija 15×8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 28° i vazduha 30°C. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje.

 

Objekat je opremljen
savremenim sistemima za brzu filtraciju vode.

Ne postoji čovek koji je uspeo da potpuno rečima dočara osećaj ulaska u čistu vodu, i prepuštanja njenoj blagodeti. Zato za opis bazena i ne želimo da koristimo previše reči. Fotografije govore mnogo više, a direktno iskustvo jedino će uspeti da vam istinski pokaže lepotu i ugođaj koji naš bazen pruža.