Teretana

 

Vrhunska oprema, prirodna osvetljenost, prijatan ambijent i ljubazni, profesionalni treneri razlozi su zašto vežbači jedva čekaju svaki naredni trening.

KVALIFIKOVANI I PROFESIONALNI TRENERI

U teretani su uvek prisutni kvalifikovani treneri kojima se vežbači u svakom trenutku mogu obratiti za sugestiju ili pomoć.

Oprema

Naša teretana opremljena je Life Fitness opremom poslednje generacije, vrhunskom ventilacijom i karakteriše je prirodna osvetljenost. Sve to vežbačima pomaže da na pravi način iskuse vežbanje u teretani i da istinski uživaju tokom treninga.

CENE:

Mesečno 6.600 rsd
Vođeni treninzi na upit
Personalni treninzi na upit

Grupni fitness

 

Odavno nije tajna da vežbanje u grupi može imati snažan motivacioni efekat i da stvara jedinstvenu atmosferu zahvaljujući kojoj naše granice izdržljivosti postaju daleko fleksibilnije. U pitanju su timski treninzi kojima vlada timski duh – zajedno smo jači.

PROGRAMI

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista ili želite da se vratite u formu…

Glute&core pump
Baziran na jačanju mišića

Grupni trening koji aktivira sve mišiće u telu sa fokusom na gluteusu i trbušnim mišićima. Radi se na povećanju celokupne snage i kondicije, ali istovremeno i na toniranju i oblikovanju gluteus I trbušnih mišića.

TOTAL BODY WORKOUT
Zategnite celo telo!

Predstavlja kombinaciju kružno – intervalnog treninga gde se smenjuju aerobni i anaerobni intervali. Glavni deo programa predstavlja kombinacija cardio intervala sa vežbama snage uz upotrebu različitih rekvizita. Rezultat? Makismalno sagorevanje kalorija i brzo postizanje rezultata.

TERMINI

Cena za jedan program je 4000 rsd mesečno, a za oba 4500 rsd.