Aqua Fitness

AQUA JOY ZONA

AquaDynamic – dinamičan fitness program u vodi

AQUA FITNESS Program specifišan je po tome što umanjuje opterećenje na zglobove, ali ne i efekat vežbanja, naprotiv. Voda je tu da nas opusti, nakon što smo vežbama pokrenuli čitavo telo i obnovili energiju.

FITNES U VODI

Koncept treninga je uvodno zagrevanje, zatim vežbe snage i oblikovanja (kada se aktiviramo uz pomoć rekvizita ili sopstvenih ekstremiteta, pri opterećenju – vodi) i nezaobilazno, završno istezanje u trajanju od par minuta.

Zahvaljujući silama pritiska i potiska, u mogućnosti smo da iskoristimo blagodeti vode, nezavisno od startne konstitucije, starosne dobi i kondicije. Ceo čas važno je da prati posebno odabrana muzika, koja daje ritam i upotpunjuje ugođaj.

OBAVEZNA OPREMA: Za trening Aqua Fitness-a potrebna je oprema – kapa za plivanje, kupaći kostim i papuče.

TERMINI I CENE:

Neograničeno mesečno 8.000 rsd
Jutarnji termini 6.500 rsd
Večernji termini 6.500 rsd

Dobrobiti Aqua Fitness-a

 

Smanjenjuje bolove u leđima i zglobovima, pomaže u oslobađanju od stresa, utiče na razvoj motoričkih sposobnosti, uspešno redukuje celulit, vidljivo oblikuje telo i gotovo sigurno poboljšava raspoloženje.

PROGRAMI

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista ili želite da se vratite u formu,
ili bi ste možda voleli da Vaše dete nauči da pliva, neki od naših,
stručno vođenih programa odgovaraće Vašim potrebama

ŠKOLA PLIVANJA

Naša škola plivanja kreirana je s ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina.

BEBI BUĆ

Voleli biste da vaše dete od najmlađih dana navikne na boravak u vodi? BebiBuć je program koji se odvija u vodi, kreiran za bebe od 3 meseca do 4 godine.

AQUA FITNESS

Prirodan otpor vode omogućava sjajne rezultate po pitanju snage mišića i izdržljivosti, a efekat hidromasaže poboljšava cirkulaciju i blagotvorno utiče na celo telo.