Škola košarke

 

KK Dynamic BG je mlad ali uzoran sportski kolektiv koji svrhu svog postojanja vidi u mogućnosti da deci svih uzrasta pruži stručan i kvalitetan rad.

Misija

Misija KK Dynamic BG tima je da deca odrastu u zdravom, sportskom okruženju gde će uz pažljivo osmišljen program i profesionalan trenerski TIM zavoleti sport, steći neprocenjivo iskustvo i nova prijateljstva.

Prvi sportski koraci na mestu gde nastaju šampioni!

Mladi košarkaši u SC „Dynamic“ imaju idealne uslove za trening. Od moderno opremljene dvorane, zatvorenog bazena, teretane, pa do Ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju – na jednom mestu nalazi se sve što je jednom sportisti potrebno za pravilan razvoj.

CENE:

Škola košarke (od 3 do 11 god) mesečna članarina 5.400 rsd
Škola košarke (12 god) mesečna članarina 6.600 rsd

 • null

  Neka vaše dete uči od najboljih

  Pametan početak je klučan za sportski razvoj, a dobar trener igra značajnu ulogu u životu mladog sportiste. U trenerskom TIMU rade bivši košarkaši sa dugogodišnjim iskustvom u socijalnom, drušvenom i motoričkom osposobljvanju dece za košarku. Predovodi ih trener Nemanja Ćuk.

 • null

  Za koji uzrast je škola košarke?


  Škola košarke KK Dynamic BG bazira se na radu sa decom uzrasta od četiri do dvanaest godina.

 • null

  Gde se održavaju treninzi?

  Treninzi se održavaju u Dynamic Areni sportskog centra Dynamic. .

PROGRAMI

Bilo da ste rekreativac, profesionalni sportista ili želite da se vratite u formu,
ili bi ste možda voleli da Vaše dete pohađa školu korarke ili odbojke, neki od naših,
stručno vođenih programa odgovaraće Vašim potrebama

TERMINI ZA REKREATIVCE

Dynamic Arena je dostupna za iznajmljivanje sportistima i rekreativcima koji sa svojim ekipama žele da igraju košarku, mali fudbal ili odbojku, ali i za team building aktivnosti.

ŠKOLA KOŠARKE

U Dynamic Areni održavaju se treninzi polaznika škole košarke KK Dynamic BG – mladog ali uzornog sportskog kolektiva koji svrhu svog postojanja vidi u mogućnosti da deci svih uzrasta pruži stručan i kvalitetan rad.

ŠKOLA ODBOJKE

Odbojkaški klub Volley Trend ima tradiciju dugu više od 12 godina, zavidnu reputaciju u oblasti sportskog menadžmenta u odbojci, ali i privilegiju da se pohvali velikim brojem odbojkaša i odbojkašica koji su postali članovi najvećih odbojkaških klubova Evrope.