Aktuelno

Vođeni treninzi: Timski do cilja!

U moru različitih fitnes programa i vežbi u teretani, teško je pronaći ono što nam zaista odgovara. Pozivamo te da isprobaš treninge koji će biti osmišljeni baš za tebe, a koje ćeš raditi u maloj grupi.

Dovoljno velikoj da te motiviše, a dovoljno maloj da trener može da  ti posveti punu pažnju. O čemu je reč?

Šta su vođeni treninzi?

Vođeni treninzi se rade u grupi od najviše pet vežbača. Trener je sve vreme prisutan i fokusiran na svoj TIM. Gotovo individualan pristup i efekat grupe čine kombinaciju koja će najviše prijati onima koji od treninga uvek očekuju nešto više. 

Zašto treba da vežbam u Dynamic-u?

Zato što ćete dočekati profesionalan i iskusan trenerski tim koji će u narednom periodu biti fokusiran na ostvarenje tvog cilja. Sve što je potrebno je tvoja upornost. Uz odgovorajući plan i podršku stižemo do najefektivnijih rezultata!

Vežbaćeš u prijatnom, moderno opremljenom prostoru i na vrhunskoj opremi. Fotografije iz teretane možeš pogledati OVDE. 

Efekat grupe i prednosti personalnog treninga

Verovatno si već osetio efekat grupe. Vežbanje sa grupom deluje motivišuće i značajno utiče na istrajnost, a činjenica da u našem timu neće biti više od pet članova govori o tome da će trener svima moći da pruži individualan pristup. 

Koja je cena?

Ukoliko imaš pitanja o cenovniku ili su ti potrebne dodatne informacije, slobodno nas pozovi na 063/352413 ili nam piši putem Facebook stranice. Tu smo za tebe!

Ili nas poseti na adresi Dunavska 62, kolege sa Info deska ćete tom prilikom uputiti u celokupnu ponudu, moći ćeš da se upoznaš sa trenerskim timom i prostorom u kojem ćeš vežbati. Kako do nas?

Vođeni treninzi predstavljaju kombinaciju dva elementa koji gotovo u svakom slučaju daju izvanredne rezultate – kombinaciju personalnih treninga i moćnog efekta grupe. Vreme je da napravimo razliku - timski do cilja!

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai