Aktuelno

Uz grupni fitnes BESPLATNO na bazen

Ukoliko u periodu od 1. do 7. avgusta odlučiš da kreneš na grupni fitnes ili da produžiš mesečno članstvo, čekaju te besplatni termini na Dinamikovom zatvorenom bazenu!

Termine možeš koristiti tokom celog avgusta, kad želiš i koliko želiš, a raspored za rekreativno plivanje možeš pogledati OVDE. 

Kombinacija plivanja i grupnog fitnesa za najbolje rezultate

Kada plivamo, naše srce, pluća i aerobni sistem intenzivno rade kako bi nam omogućili protok energije i kiseonika. Kako nam forma postoje bolja, tako nam je i efikasnost i kardio izdržljivost tokom fitnes treninga izraženija što može znatno da unapredi rezultate. 

Leto u Dinamiku: Voda u bazenu je slana, a temperatura vazduha idealna za trening!

Bazen je dimenzija 15x8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 28° i vazduha 30°C. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje.

Pogledaj fotografije iz Aqua Joy zone putem OVOG linka.

A kakvi su treninzi?

Ako prvi put dolaziš kod nas, verovatno te zbunjuju nazivi dva programa. Pored joge, pilatesa, tu je i TBW i Dynamic HIIT. 

(Total –Body- Workout) – kombinacija kružno-intervalnog treninga gde se smenjuju aerobni i anaerobni intervali. Glavni deo programa predstavlja kombinacija cardio intervala sa vežbama snage uz upotrebu različitih rekvizita. Rezultat? Maksimalno sagorevanje kalorija i brzo postizanje rezultata.

Dynamic HIIT je intervalni trening osmišljen za vežbače koji uživaju u visokointenzivnim programima. Radićemo niz kratkotrajnih, intenzivnih kardio serija sa aktivnim pauzama. Efekat HIIT treninga ogleda se u sagorevanju kalorija satima nakon treninga, povećanju izdržljivosti i procenta mišićnog na račun smanjenja masnog tkiva.

Koliko košta mesečna članarina za grupni fitnes?

Cena mesečnog paketa za neograničene dolaske na grupni fitnes iznosi 3900 dinara. Ukoliko si student, cena neograničenog paketa je 2900 dinara, a cena za 12 termina mesečno po tvom izboru iznosi 2900 dinara.  

Posebna ponuda traje do 7. avgusta

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz uplatu mesečne članarine za grupni fitnes dobijaš i besplatne termine na zatvorenom bazenu traje do 7. avgusta. 

Ukoliko imaš pitanja

Ako su ti potrebne dodatne informacije piši nam putem Fejsbuk stranice, pozovi nas na 063352413 ili nas poseti na adresi Dunavska 62. Tu smo za tebe. 

Nemoj čekati jesen za nove početke. Vreme za promenu je SADA! 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai