Aktuelno

Uz članstvo u teretani BESPLATNO na bazen!

Kako se osećaš posle treninga? A kada počneš da primećuješ rezultate? Neka taj dobar osećaj traje cele godine – ti to zaslužuješ!

Ukoliko u periodu od 12. do 17. juna odlučiš da uplatiš tromesečno članstvo u teretani čekaju te BESPLATNI termini na zatvorenom bazenu. 

Zatvoreni bazen: Uživaš, a postižeš još bolje rezultate

Verovatno već znaš za sve dobrobiti plivanja. Aktiviraćeš sve mišiće na telu, održati kondiciju, pravilan razvoj mišića i zglobova, poboljšati kardiovaskularni sistem i osloboditi se od stresa. A zašto ćeš uživati u našoj Aqua Joy zoni? Pogledaj fotografije OVDE. 

Kakva je teretana u Dinamiku?

Vežbaćeš u prijatnom, moderno opremljenom prostoru i na vrhunskoj Life Fitness opremi. Fotografije iz teretane možeš pogledati putem ovog linka. 

Dočekaće te profesionalan, iskusan i pre svega ljubazan trenerski tim koji će ti biti dostupan ukoliko ti je potrebna pomoć ili savet u vezi sa programom vežbanja. 

Ponuda traje do 17. juna!

Besplatni termini nisu uobičajen paket, pa je i vreme trajanja ponude ograničeno. Ukoliko imaš pitanja slobodno nas pozovi na 063/352413 ili nam piši putem Facebook stranice. Tu smo za tebe.

Visoke temperature i letnja sparina zaobilaze SC Dynamic.  Snažni, puni energije, osveženi i nasmejani - dobar osećaj, cele godine!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai