Aktuelno

GRUPNI FITNES: U junu 14 dana BESPLATNIH treninga

Ukoliko u periodu od 5. do 13. juna odlučite da uplatite mesečnu članarinu za grupni fitnes, na POKLON dobijate još 14 BESPLATNIH treninga. A zašto ćete zahvaljujući ovoj ponudi uštedeti?

Dinamik tokom jula dve nedelje neće raditi

Kolektivni godišnji odmor zaposlenih u SC „Dynamic“ počinje 14. jula i završava se 1. avgusta. U tom periodu se treninzi neće održavati, a ukoliko početkom juna produžite mesečno članstvo, treniraćete od 1. pa do  14. jula besplatno. 

Ponuda traje do 15. juna

Posebna ponuda važi samo za naše članove i traje od 1. do 13. juna. Po redovnoj ceni mesečne članarine na poklon dobijate još 14 dana besplatnih treninga. 

Da li ću se posle pauze brzo vratiti u formu?

Pauza je neophodna našem telu kako bi se oporavilo. Pored barem jednog dana u toku nedelje koje ćete posvetiti oporavku, preporučljivo je da na svakih osam do deset nedelja intenzivnog treninga napravite pauzu do 14 dana. 

Na  trening se vraćamo 1. avgusta odmorni i spremni za nove izazove. Krećemo polako ali pametno i postižemo još bolje rezultate!

Ukoliko imate pitanja 

Pozovite nas 063352413 ili nam pišite putem Facebook stranice – tu smo za vas. 

Ponuda važi samo za naše članove, traje do 13. juna i podrazumeva 14 besplatnih dana za treninge uz uplatu mesečne članarine. 

Sada je vreme da napravimo razliku – hajde da do 14. jula pružimo svoj maksimum! 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai