Aktuelno

Dinamikova škola plivanja: Popust od 20 odsto!

Ukoliko u periodu od 15. do 22. aprila odlučite da uplatite dvomesečno članstvo za školu plivanja, ostvarićete popust od 20 odsto. Cena dvomesečne članarine iznosi 8800 dinara umesto 11000 dinara. Ponuda važi kako za naše članove, tako i roditelje dece koja se tek upisuju u školu plivanja. 

Dolazite u Dinamik prvi put? 

Škola plivanja u SC „Dynamic“ kreirana je sa ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Do sada je više od hiljadu mališana prošlo kroz našu školu, a duplo toliko roditelja poklonilo poverenje Dinamikovom profesionalnom trenerskom timu. 

A zašto su izabrali baš naš klub?

Dobar trener je dobar pedagog

Sa polaznicima škole rade fakultetski obrazovani treneri koji koriste najsavremenije metode ovladavanja tehnikom plivanja. Oni imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i poseduju kompetencije u različitim aspektima pedagoškog delovanja. 

Sistem rada prilagođen je uzrastu dece, a tokom časa se kombinuju  metodičke i kondicione vežbe uz obavezno uključivanje igre. 

U početničkoj grupi cilj je usmeren ka oslobađanju od straha od vode i ovladavanju osnovnim tehnikama plivanja, dok je u srednjoj grupi akcenat stavljen na učenje osnova tehnike kraul, leđno plivanje, zaveslaj rukom sa daskom i na pravilan rad nogu tokom plivanja. 

U naprednoj grupi uči se cela tehnika kraul, leđno, početna tehnika delfin i prsno. 

A kakav je bazen?

Treninzi se održavaju u prijatnom ambijentu Dinamikove Aqua Joy zone. Bazen je dimenzija 15x8 i dubine 80-120 centimetara. Voda je slana, a njena temperatura ne pada ispod 30 stepeni. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a objekat je opremljen sistemima za brzu filtraciju vode i eliminisanje amonijaka iz vazduha. 

Pogledajte fotografije iz Aqua Joy zone OVDE. 

Koje su prednosti slane vode u bazenu?

Slana voda je nežna prema dečijoj koži. Za razliku od hlorisane, slana voda neguje kožu i čini je mekom. 

Za koji uzrast je škola plivanja?

Škola plivanja namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. U predškolskoj grupi su mališani koji imaju od 4 do 6,5 godina, dok su u školskoj grupi deca od 7 do 12 godina.

Kada se održavaju treninzi?

Raspored termina možete pogledati na našem sajtu, putem ovog LINKA. 

Kako da se upišemo?

Neophodno je da dete pre polaska u školu uradi lekarski sistematski pregled kako bismo bili sigurni da će svaki trening proći bezbedno. 

Možete obaviti pregled u našoj  Ambuanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, a ukoliko ipak želite da odete u Dom zdravlja, potrebno je da ponesete izveštaj lekara na uvid. 

Gde se nalazi škola?

Nalazimo se na adresi Dunavska 62. U samom srcu Beograda! Kako do nas? 

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, možete nas pozvati na broj telefona 063/352413. Tu smo za vas!

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai