Aktuelno

Dorćolski sportski centar „Dynamic“ započeo je novu sezonu upisa kako za dečije sportske programe, tako i sadržaja za odrasle. U toku je upis u dečiju školu košarke, plivanja, odbojke, aikida, karatea, tekvondoa, malog fudbala i u bušido školicu sporta. A dok su deca na treningu, roditeljima su dostupni teretana, grupni fitnes, aqua fitnes,  bazen za rekreativno plivanje i spa centar. 

Vremena je malo, a zdravlje i pravilan razvoj nešto ka čemu svi težimo. Dok su mališani na treningu, roditelji mogu otići u teretanu, na SPA tretman ili na čas grupnog fitnesa i uraditi nešto zaista dobro za sebe. Stremimo ka tome da našim sugrađanima olakšamo odluku da vreme provode kvaltetno i da celoj porodici omogućimo idealne uslove za bavljenje sportom!“, izjavila je menadžerka sportskog centra Maja Ristić. 

U SC „Dynamic“ sa decom radi profesionalan i iskusan trenerski tim. Svaki program je pažljivo osmišljen i kreiran tako da deca kroz kreativne igrice i zabavan koncept rada savladavaju prve sportske korake, stiču nova prijateljstva i zdrave navike. Od programa za bebe od tri meseca, pa do programa za decu od 12 godina  - u Dinamiku treniraju deca svih uzrasta. 

Ali sportski centar nije rezervisan samo za treniranje, prema rečima menažderke Maje Ristić deca svakog meseca proslavljaju rođendane na bazenu. 

Mi organizujemo i dečije rođendane na zatvorenom bazenu. Instruktori plivanja dobijaju ulogu animatora, palimo podvodna svetla, puštamo muziku i žurka počinje! Roditelji su sve vreme u Dinamikovom Fruit baru pored bazena gde im se mališani posle igrarija pridružuju na torti.“, dodala je Maja. 

Voda u bazenu je slana, a njena temperatura ne pada ispod 30 stepeni. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje pa je prilagođen i zimskim treninzima. U jutarnjim i večernjim terminima, zatvoreni bazen dostupan je rekreativcima kako za trening tako i za dodatno opuštanje pre ili posle spa tretmana. U Relax zoni nalazi se hidromasažna kada, parno kupatilo, sauna i tursko kupatilo, a članovima su na raspolaganju i masaže i tretmani tela. 

Pored treninga za decu i sadžaja za odrasle, u Dinamiku su osmišljeni programi u kojima zajedno može uživati cela porodica. Bebi Buć je program namenjen bebama uzrasta od tri meseca do dve godine, a ovim časovima prisustvuju i roditelji. 

Beba i roditelji sa instruktorom prolaze kroz seriju vežbi u bazenu. Bebe jačaju imunitet, uživaju u brčkanju, savladavaju prve lekcije, pa čak i rone! A celo iskustvo dodatno razvija bliskost između roditelja i dece. Zahvaljujući ovim časovima se lakše savladavaju plivački izazovi već pri stupanju u predškolsku grupu“, objašnjava menadžerka kluba Dinamik Maja Ristić. 

Kad napune dve godine, Bebi Buć polaznici postaju Fokice – deo tima programa školice plivanja za decu od dve do četiri godine. U školici uče osnove pravilnog disanja, ronjenja i plovnosti, a uče i osnovne plivačke pokrete.  

Pored Dinamikove Aqua Joy zone u kojoj se nalazi zatvoreni bazen, dečiji treninzi se održavaju i u sportskoj areni koja je klimatizovana i opremljena Junkers parketom, Elan koševima, Elan golovima i ripstolima sa strunjačama. U Areni se održavaju treninzi košarke KK Dynamic BG, treninzi odbojke i futsala, ali je dostupna i za team building aktivnosti i sportske pripreme. Deca na Dinamikovom bazenu proslavaljaju rođendane, a Arena je prostor na kojem odrasli mogu uživati u sportskom druženju - rekreativci okupljaju ekipe i igraju košarku, mali fudbal ili odbojku. 

Pozivamo sve sugrađane da nas posete i sami se uvere u kvalitet usluga i uslove koji sportski centar svrstavaju u jedan od najmodernijih u Beogradu. Dinamik je mesto na kojem cela porodica može da uživa provodeći vreme na kvalitetan, zdrav i pre svega zabavan način. Sport je važan deo odrastanja ali i vaše svakodnevnice, deo zahvaljujući kojem postajemo i ostajemo zdravi, vitalni i puni energije!“, zaključuje menadžerka kluba Maja Ristić. 

Sportski centar Dinamik nalazi se na Dorćolu, na adresi Dunavska 62. Dobro nam došli!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai