Aktuelno

Budite obavešteni o najnovijim dešavanjima u našem klubu i oko njega. Promocije, novi programi, vesti, aktuelnosti...
SPREMNI ZA LETO BEZ CELULITA!

SPREMNI ZA LETO BEZ CELULITA!

PRIPREME ZA LETO SU BRŽE UZ LPG TRETMANE!   LPG koristimo za razbijanje i smanjivanje celulita, a zahvaljujući njegovom EFIKASNOM DEJSTVU i zadržavanju na regijama kao što su bokovi, stomak i butine, dobijamo SJAJNE rezultate!   Trajanje jednog tretmana LPG-a je 35 minuta, a preporučuje se dva do tri tretmana nedeljno. Ukoliko želite da vaša koža bude potpuno zategnuta neophodno je odraditi seriju tretmana. Posle ove vrste tretmana CELULIT ĆE VIDNO NESTATI, a...

BEBI BUĆ - PROGRAM ZA BEBE I RODITELJE

BEBI BUĆ - PROGRAM ZA BEBE I RODITELJE

    INDIVIDUALNI PROGRAM OBUKE PLIVANJA je za decu od 6 do 12 godina, a ono po čemu se ova PRIJAVI SE ZA BEBI BUĆ - najzabavniji program za roditelje i bebe.  Ovaj program, namenjen bebama od 3. meseca do dve godine, realizuje se u pratnji jednog ili oba roditelja, a uz pomoć stručnih trenera prolazi se kroz seriju jednostavnih vežbi. BORAVAK U VODI podstiče JAČANJE IMUNITETA i poboljšava cirkulaciju.   Trajanje treninga je 45 minuta, a termini su zakazani za...

INDIVIDUALNI PROGRAM OBUKE PLIVANJA - Brz način da vaše dete nauči da pliva!

INDIVIDUALNI PROGRAM OBUKE PLIVANJA - Brz način da vaše dete nauči da pliva!

  INDIVIDUALNI PROGRAM OBUKE PLIVANJA je za decu od 6 do 12 godina, a ono po čemu se ova vrsta programa izdava od drugih je BRZO UČENJE!    Vaše dete će na KREATIVAN način savladati tehnike plivanja, ali i pravilan način disanja i održavanja u vodi. Roditelji mogu posmatrati svoje dete tokom ove vrste treninga. Inspirišite vaše dete da uči da pliva uz zabavu - POZOVITE NAS ZA DETALJE I VIŠE INFORMACIJA: 063 352 413!    

PRIPREME ZA LETO SU U TOKU!

PRIPREME ZA LETO SU U TOKU!

U Dynamic centru možete kombinovati: Treninge u teretani Grupne fitnes treninge Plivanje u našem bazenu Sigurni smo da ova dinamična kombinacija donosi brze i efikasne rezultate i zato družimo se u našem centru svakog dana 8-20h. Raspored za ove aktivnosti možete pronaći BAŠ OVDE u delu RASPOREDI, a telefon za zakazivanje i više informacija je 063 352 413!

SISTEM SAMOODBRANE REALNI AIKIDO NASTAVLJA SA TRENINZIMA U DYNAMIC-U!

SISTEM SAMOODBRANE REALNI AIKIDO NASTAVLJA SA TRENINZIMA U DYNAMIC-U!

  JOŠ LEPIH VESTI!  Sistem samoodbrane realni aikido NASTAVLJA sa treninzima u našem centu svakog utorka i četvrtka od 19h.Ali ukoliko do sada niste bili član njihovog kluba, a želite da naučite ovu borilačku veštinu oni vas čekaju baš tamo - u DYNAMIC-u. Vidimo se!

Karate klub ''ŽANDARMERIJA'' nastavlja sa treninzima u Dynamic-u!

Karate klub ''ŽANDARMERIJA'' nastavlja sa treninzima u Dynamic-u!

Važno obaveštenje za sve karatiste, ali i one koji žele to da postanu - karate klub ''ŽANDARMERIJA'' nastavlja sa održavanjem treninga u Dynamic Sports & Health centru. Treninzi će se odvijati svakog utorka i četvrtka od 18 časova. Za sve informacije i rezervacije, budite slobodni da nas pozovete ili posetite. Vidimo se na Dorćolu!

AQUA FITNES

AQUA FITNES

  DA LI SE SPREMATE ZA LETO?   Uz Aqua fitnes zabava je zagarantovana, a to je ujedno i najefikasniji način, da uz dinamičan program u vodi oblikujete svoje telo. Zato izaberite termin koji vam najviše odgovara, a mi vas čekamo u našem centru. Termini za AQUA FITNES: Ponedeljak 10:15-11:00, 11:15-12:00 Utorak        10:15-11:00, 11:15-12:00 Sreda         11:15-12:00 Četvrtak   ...

Ponovo se druzimo na DYNAMIC GRUPNOM FITNESU!

Ponovo se druzimo na DYNAMIC GRUPNOM FITNESU!

    Od prvog juna ponovo se družimo na DYNAMIC GRUPNOM FITNESU. Vraćamo se na grupne treninge total body workout-a i yoge, a oni su idelni da pripremite svoje telo za LETO. NASTAVLJAMO SA TRENINZIMA TOTAL BODY WORKOUT-A u terminima ponedeljak, sreda i petak od 19:00h! A Yoga će se održavati ponedeljkom i petkom od 20:00h! Odaberite trening koji vam najviše odgovara i vidimo se u našem centru! Telefon za zakazivanje i više informacija: 063 352 413!

.

Sportska dvorana RADI svakog dana od 8 ujutru do ponoći!

Sportska dvorana RADI svakog dana od 8 ujutru do ponoći!

  Naša sportska dvorana otvorena je za vas svakog dana - od 8 ujutru do ponoći!   Centar još uvek radi do 20h, ali zato sportska zabava traje sve do ponoći! Zakažite vaš termin, okupite ekipu i uživajte! 

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 324  Prikazano: 11 - 20

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai