Škola plivanja

Tim stručnjaka usmeren je ka razvoju veštine plivanja kod dece.

Škola plivanja

Koncept

Naša škola plivanja kreirana je s ciljem da decu upozna sa lepotom boravka u vodi, te da ih nauči tehnikama plivanja. Namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. Kroz našu školu plivanja do sada je prošlo više od hiljadu mališana.

Ko su treneri koji rade sa decom?

Sa decom rade fakultetski obrazovani treneri, koji koriste  najsavremenije metode ovladavanja tehnikom plivanja. U svakoj grupi sistem rada je prilagođen uzrastu dece, a tokom časa kombinuju se metodičke i kondicione vežbe, uz uključivanje igre.

Grupe

Škola plivanja podeljena je na predškolsku i školsku grupu. U predškolskoj grupi su deca od 4 do 6,5 godina, a u školskoj grupi deca od 6,5 do 12 godina. 

Početna grupa

Ova grupa idealna je za decu koja nisu plivači. Usmerena je ka oslobađanju od straha od vode i ovladavanju osnovnim tehnikama – spuštanjem lica u vodu, pravilnim disanjem i održavanjem na vodi. Trajanje časa: 30 minuta (predškolska) i 45 minuta (školska) 

Srednja grupa

U okviru ove grupe deca uče početne tehnike kraul, početne tehnike leđno, zaveslaj rukom sa daskom i pravilan rad nogu tokom plivanja. Trajanje časa: 45 minuta
 

Napredna grupa

U predškolskoj naprednoj grupi uči se cela tehnika kraul, cela tehnika leđno, kao i početna tehnika delfin i prsno (tehnika zaveslaja nogom). U školskoj naprednoj grupi pored celih tehnika kraul i leđno, deca uče i cele tehnike delfin i prsno. Trajanje časa: 45 minuta

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai