Blog

Aleksandra Rajković: “Uspeh tretmana ne zavisi samo od masaže”

Verovatno ste već čuli da je u toku promocija anticelulit masaže. Ukoliko odlučite da krenete na tretman, dobijate popust od 20 odsto, besplatan spa tretman i odlaske na grupni fitnes. Posebna ponuda traje do ponedeljka, 14. decembra, a budući da je sve više korisnika ove usluge, odlučili smo da popričamo sa maserkom Aleksandrom Rajković. 

Aleksandra nam je odgovorila na najčešća pitanja i razrešila sve nedoumice koje smo imali. Pre nego što krenete na tretman, pročitajte sve što treba da znate o anticelulit masaži. 

Koliko često treba da idemo na masažu?

Konkretan broj tretmana ne može se sa sigurnošću odrediti pre početka, ali je svakako najbolji period za početak tokom zime.

Kada treba da započnemo anticelulit tretman?

Idealno je da se sa tretmanima počne nakon završenog ciklusa, i to dan dva nakon jer tada najviše radi estrogen kod žena što daje najbolje rezultate. Nakon urađene serije od 10 tretmana, dešava se da neko mora ponoviti još jednu seriju, dok se kod nekih osoba nakon jedne serije može raditi samo održavanje dva puta mesečno.

Od čega zavisi uspeh tretmana?

Uspeh tretmana ne zavisi samo od masaže već  zavisi i od discipline , odnosno poštovanja nekih pravila kao što su uzimanje dovoljne količine tečnosti, fizička aktivnost, korigovani način ishrane.


Koliko je učinkovito uklanjanje celulita kremama?

Uklanjanje celulita kremama ne može biti učinkovito bez kombinovanja sa dobrom anticelilit masažom i limfnom drenažom.

Kakve rezultate daje kombinacija anticelulit masaže i redovne fizičke aktivnosti?

Idealan rezultat postiže se kombinovanjem anticelulit masaže i redovnom fizičkom aktivnošću. Može se kombinovati sa fitnesom ili treninzima u teretani. Plivanje u kombinaciji sa anticelulit masažom daje izvanredne rezultate.

Da li je masaža bezbedna ukoliko imamo proširene vene ili ispucale kapilare?

Anticelulit masaža kod osoba sa proširenim venama nije poželjna, čak može biti kontra indikovana.

U kom slučaju trudnice mogu da idu na anticelulit masažu?

Trudnice mogu ići na anticelulit masažu, naravno sa dosta blažim pritiskom u odnosu na uobičajenu anticelulit masažu.

Kako zadržati efekat anticelulit masaže?

Efekat anticelulit masaže najduže možemo zadržati uz uravnoteženu ishranu, dovoljan unos tečnosti i  fizičku aktivnost. U našem klubu imate mogućnost da koristite sve na jednom mestu.

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai