Aktuelno

Vođeni treninzi: Zajedno do najboljih rezultata!

Moć grupe i personalni pristup kombinacija su koja vođene treninge čini idealnim programom vežbanja za sve one koji su timski igrači ali žele nešto više od grupnog časa. Za one koje društvo motiviše, ali samo pažljivo osmiljen plan vežbanja dovodi do rezultata. 

Pozivamo te da isprobaš treninge koji su kreirani baš za tebe, a koje ćeš raditi u maloj grupi. Dovoljno velikoj da te motiviše, a dovoljno maloj da trener može da  ti posveti punu pažnju. O čemu je reč?

Šta su vođeni treninzi?

Vođeni treninzi se rade u grupi od najviše pet vežbača. Trener je sve vreme prisutan i fokusiran na svoj TIM. Gotovo individualan pristup i efekat grupe čine kombinaciju koja će najviše prijati onima koji od treninga uvek očekuju nešto više. 

Zašto treba da vežbam u Dynamic-u?

Zato što ćete dočekati profesionalan i iskusan trenerski tim koji će u narednom periodu biti potpuno  fokusiran na ostvarenje tvog cilja. Sve što je potrebno je tvoja odlučnos. Uz odgovorajući plan i podršku stižemo do najefektivnijih rezultata!

Efekat grupe i prednosti personalnog treninga

Vežbanje u grupi  deluje motivišuće i značajno utiče na istrajnost, a činjenica da u našem timu neće biti više od pet članova govori o tome da će trener svima moći da pruži individualan pristup. 

Koja je cena vođenih treninga?

Ukoliko su ti potrebne dodatne informacije, slobodno nas pozovi na 063352413 ili nam piši putem Facebook stranice. Tu smo za tebe! Ili nas poseti na adresi Dunavska 62, kolege sa Info deska ćete tom prilikom uputiti u celokupnu ponudu, moći ćeš da se upoznaš sa trenerskim timom i prostorom u kojem ćeš vežbati. Kako do nas?

Vođeni treninzi predstavljaju kombinaciju dva elementa koji gotovo u svakom slučaju daju izvanredne rezultate – kombinaciju personalnih treninga i moćnog efekta grupe. Vreme je da napravimo razliku – zajedno do najboljeg rezultata!

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai