Aktuelno

Vođeni treninzi: Povedi prijatelja, ostvari POPUST i osvoji POKLON

Ukoliko u periodu od 8. do 14. februara odlučiš da na vođene treninge povedeš prijatelja, ostvarićete poklon masažu i 10 odsto popusta na mesečno članstvo!

Prvi put dolaziš kod nas?

Ponuda važi i za nove članove. Ako kreneš na treninge u paru, ti i tvoj prijatelj ostvarujete popust od 10 odsto i gratis relax masažu. A šta su tačno vođeni treninzi?

Vođeni treninzi su slični personalnim

Vođeni treninzi se rade u grupi od najviše pet vežbača. Trener je sve vreme prisutan i fokusiran na tebe i vaš tim. Gotovo individualan pristup i efekat grupe čine kombinaciju koja će najviše prijati onima koji od treninga uvek očekuju nešto više. 

Na koji način će ti vođeni treninzi pomoći da ostvariš tvoj cilj?

Moć grupe i personalni pristup kombinacija su koja vođene treninge čini idealnim programom vežbanja za sve one koji su timski igrači ali žele nešto više od grupnog časa. Za one koje društvo motiviše, ali samo pažljivo osmiljen plan vežbanja dovodi do rezultata. 

Vežbanje u grupi  deluje motivišuće i značajno utiče na istrajnost, a činjenica da u našem timu neće biti više od pet članova govori o tome da će trener svima moći da pruži individualan pristup. 

Koja je cena vođenih treninga?

Cena 12 vođenih treninga iznosi 7500 dinara, a u koliko u periodu od 8. do 14. februara na trening dovedeš prijatelja ostvarićete popust od 10 odsto i cena 12 treninga iznosiće 6750 dinara.
Cena za 16 vođenih treninga iznosi 9000 dinara,  a uz popust  8100 dinara. 

Ti i tvoj prijatelj na POKLON dobijate i GRATIS relax masažu u sportskom centru Dinamik. 

Relax masaža za bolji početak

Evropska tehnika Relax masaže u kombinaciji sa esencijalnim uljima utiče na poboljšanje cirkulacije, limfog, mišićnog i nervnog sistema. Zahvaljujući dugim hvatovima i ujednačenom tempu telo se dovodi u stanje potpune relaksacije dok se prilikom terapeutske masaže kombinacijom pravilno odabranih masažanih hvatova i terapijskih esencijalnih ulja eliminišu bol i napetost nastali usled različitih patoloških stanja. 

Tu smo za tebe ukoliko imaš pitanja

Ako su ti potrebne dodatne informacije pozovi nas na 063352413 ili nam piši putem Fejsbuk stranice. Tu smo za tebe! Kako do nas?

Vođeni treninzi predstavljaju kombinaciju dva elementa koji gotovo u svakom slučaju daju izvanredne rezultate – kombinaciju personalnih treninga i moćnog efekta grupe. Vreme je da napravimo razliku – zajedno do najboljeg rezultata!

 

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai