Aktuelno

Uz SPA mesečnu kartu BESPLATNO na bazen

Uz SPA mesečnu kartu, u periodu od 11. do 17. novembra na POKLON dobijate i sedam dana GRATIS korišćenja zatvorenog bazena! 

Kakav SPA tretman mogu da očekujem?

U Relax zoni možete uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi i hidromasažnom bazenu. 

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju. 

Osećaćete se opušteno, raspoloženo i energizovano, a ako se rekreativno ili profesionalno bavite sportom, boravak u Relax zoni će ublažiti upale mišića i opustiti vaše telo. 

GRATIS termini na zatvorenom bazenu 

Pre ili nakon spa tretmana možete uživati na zatvorenom bazenu. Temperatra vode u Aqua Joy zoni je 30 stepeni, a vazduha od 31. do 32. stepena. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a ukoliko se odlučite za večernji termin, moći ćete da uživate u jedinstvenoj atmosferi. 

Pogledajte fotografije sa bazena OVDE

Ponuda traje do 11. do 17. novembra!

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz uplatu mesečne karte na poklon dobijate još sedam dana GRATIS korišćenja bazena traje do 17. novembra. 

A koliko košta mesečna SPA karta?

Ukoliko su vam potrebne  informacije o ceni ili imate dodatna pitanja, pišite nam putem naše Fejsbuk stranice, pozovite nas na 063/352413 ili nas posetite na adresi Dunavska 62. Kolege sa Info deska će vas uputiti u celokupnu ponudu. 

Zaslužujete opuštanje  - tretman za prave hedoniste! :)

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai