Aktuelno

Uz SPA mesečnu kartu BESPLATNO na bazen

Uz SPA mesečnu kartu, u periodu od 22. do 30. maja na POKLON dobijate i četiri  GRATIS termina na zatvorenom bazenu! 

Kakav SPA tretman mogu da očekujem?

U Relax zoni možete uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi i hidromasažnom bazenu. 

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju. 

Osećaćete se opušteno, raspoloženo i energizovano, a ako se rekreativno ili profesionalno bavite sportom, boravak u Relax zoni će ublažiti upale mišića i opustiti vaše telo. 

GRATIS termini na zatvorenom bazenu 

Pre ili nakon spa tretmana možete uživati na zatvorenom bazenu. Temperatura vode u Aqua Joy zoni je 29 stepeni, a vazduha od 31. do 32. stepena. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje. Ukoliko se odlučite za večernji termin, moći ćete da uživate u jedinstvenoj atmosferi. 

Pogledajte fotografije sa bazena OVDE. 

Ponuda traje do do 30. maja!

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz uplatu mesečne spa karte na poklon dobijate još četiri GRATIS termina na zatvorenom bazenu traje do 30. maja. 

A koliko košta mesečna SPA karta?

Cena mesečne SPA karte iznosi 4900 dinara. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pišite nam putem naše Fejsbuk stranice, pozovite nas na 063/352413 ili nas posetite na adresi Dunavska 62.

Kolege sa Info deska će vas uputiti u celokupnu ponudu. 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai