Aktuelno

Uz fizikalnu terapiju BESPLATNO na bazen!

Ukoliko do 12. oktobra odlučite da krenete na fizikalnu terapiju čeka vas i poklon: GRATIS mesečna članarina za rekreativno plivanje na zatvorenom bazenu. Dodatni tretmani mogu  izuzetno blagotvorno delovati na ozdravljenje i proces terapije. 

Koje usluge nudi Ambulanta?

U sklopu ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju korisnici mogu očekivati sledeće usluge: 
Fizikalne vežbe i kineziterapija, hidroterapija, elektroterapija, magnetoterapija, laseroterapija i ultrazvučna terapija, postoperativna rehabilitacija, proces terapije u kućnim uslovima, konsultativni pregledi fizijatra i doktora sportske medicine, sportski pregledi od najmlađeg uzrasta do seniora, grupne vežbe za skoliozu i deformitete i malformacije kod dece, terapeutska, sportska i masaža trudnica, ali i kinesio taping.

GRATIS termini na zatvorenom bazenu

Temperatura slane vode u Aqua Joy zoni je 30 stepeni, a vazduha od 31. do 32. stepena. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a ukoliko se odlučite za plivanje u večernjem terminu uživaćeteu jedinstvenoj atmosferi.

Ponuda traje do 12. oktobra

Posebne povoljnosti za korisnike Ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju traju do 12. oktobra

Kako da zakažem termin?

Termin kod fizijatra možete zakazati na našem info desku ili pozivom na broj 063/352413.

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, Dinamikov tim vam stoji na raspolaganju. Pišite nam putem Facebook stranice ili nas pozovite na 063/352413. Tu smo za vas!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai