Aktuelno

Upis novih članova u školu karatea je u toku!

Upis u jedan od najuspešnijih karate klubova u Srbiji je u toku. Škola karatea „Žandarmerija“ traži nove članove, a treninzi se održavaju u SC „Dynamic“ svakog utorka i četvrtka od 18 časova. 

Kome je namenjena škola karatea?

Škola karatea „Žandarmerija“ namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. Treninzi se održavaju dva puta nedeljno i traju 60 minuta. 

Zdravo, sportsko odrastanje

Osim što deci omogućavaju pravilan psihofizički razvoj, treninzi karatea predstavljaju i sjajan vid rekreacije i druženja. Mišići dece postaju vretenasti i čvrsti, popravlja se držanje i stav, a istraživanja pokazuju i da se karate nalazi veoma visoko na listi sportova koji razvijaju samopoštovanje, samopouzdanje i fokusiranost na ciljeve. 

Karate je veština zahvaljujući kojoj će dete odrasti zdravo. Razviće samodisciplinu i osećaj odgovornosti, ali i samopouzdanje i koncentraciju. Benefiti bavljenja sportom su brojni, a klubovi u Beogradu još brojniji. Teško je odabrati pravi.

Zašto baš u Dinamiku?

Zato što je već stotine  mališana prošlo kroz školu „Žandarmerija“ zadovoljno i srećno,
Zato što se kod nas svaki trening željno iščekuje,
Zato što je trenerski TIM izvanredan,
Zato što će vaše dete zavoleti fizičku aktivnost!

Prve sportske i vredne životne lekcije

U karateu nema nasilnih i napadačkih elemenata. Da, karate majstori umeju da se odbrane, ali je njihov temperament miran i staložen. Kao i druge borilačke veštine, karate nas uči strpljenju. Svaki pokret se ponavlja bezbroj puta dok ga ne usavršimo, a te vežbe poboljšavaju fokus mališana i njihovu samodisciplinu. 

Šta je učenje bez igre?

Mladi karate majstori uživaju u treninzima.  I to ne bi bilo moguće bez dobrih predagoga i profesionalnog trenerskog TIMA! Oni su tu da animiraju mališane, pokažu im da učenje ima i zabavnu stranu, osmišljavaju kreativne igrice i učine trening što prijatnijim. 

Kakav je raspored?

Treninzi se održavaju na Dorćolu, u sportskom centru Dynamic (Dunavska 62). Raspored treninga možete pogledati OVDE. 

Koja je cena mesečne članarine?

Mesečna članarina u karate klubu iznosi 3000 dinara. 

Trebaju vam dodatne informacije?

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas na 063352413, pišite nam putem Facebook stranice ili nas posetite na adresi Dunavska 62. 

Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, redovna zdravstvena kontrola i profesionalan trenerski tim uticaće na to da vaša deca odrastaju zdravo i od malih nogu zavole bavljenje sportom.  Stvaramo dobre navike koje se pamte ceo život! #uSrcuBeograda

 

 

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai