Aktuelno

Trening za celu porodicu: Dinamikovi porodični paketi

Vremena je malo, a zdravlje i pravilan razvoj nešto ka čemu svi težimo. Doneli ste odluku da počnete da vežbate ali nikako da izdvojite sat ili dva za sebe? Želimo da vam olakšamo da sprovedete tu odluku u delo!

Vežbajte ili uživajte u SPA tretmanu dok je vaše dete na treningu

Dok mališani uživaju na druženjima u Dinamkovoj školi plivanja ili košarke, vi možete otići u teretanu, na SPA tretman ili na čas grupnog fitnesa - možete uraditi nešto zaista dobro za sebe!

Porodični paket: 1+1

Ovaj porodični paket podrazumeva članarinu za jednog roditelja i jedno dete. Dakle, dete može ići na časove škole plivanja ili košarke, a roditelj na grupni fitnes, aqua fitnes, u teretanu ili u našu Relax zonu. 

Porodični paket: 2+2

A paket 2+2 je za mamu, tatu i dva mališana.  Paket za celu porodicu! :)

Na koje treninge deca mogu ići?

U pitanju su časovi škole plivanja i časovi škole košarke. U školi plivanja sistem rada prilagođen je uzrastu dece, a tokom časa kombinuju se metodičke i kondicione vežbe uz obavezno uključivanje igre.

U početničkoj grupi cilj je usmeren ka oslobođanju straha od vode i ovladavanju osnovnim tehnikama plivanja, dok je u srednjoj grupi akcenat na učenju osnova tehnike kraul, tehnike leđno plivanje, zaveslaj rukom sa daskom i na pravilan rad nogu tokom plivanja. 

U naprednoj grupi uči se cela tehnika kraul, leđno i početna tehnika delfin i prsno. Više o školi plivanja možete pročitati OVDE. 

Škola košarke KK Dynamic BG bazira se na radu sa decom do deset godina. Misija tima je da deca odrastu u zdravom, sporskom okruženju gde će uz pažljivo osmišljen program i profesionalan trenerski tim zavoleti sport, steći neprocenjivo iskustvo i nova prijateljstva. Više o školi možete pročitati OVDE. 

Za koji uzrast su škola plivanja i škola košarke?

Škola plivanja i škola košarke namenjene su deci uzrasta od 4 do 12 godina. U predškolskoj grupi škole pivanja su mališani koji imaju od 4 do 6,5 godina, dok su u školskoj grupi deca od 7 do 12 godina starosti. 

A kakvi su treninzi za odrasle?

Dok su mališani na treningu, roditelji mogu vežbati u Dinamikovoj teretani, na časovima grupnog ili aqua fitnesa. Teretana je opremljena Life Fitness opremom poslednje generacije – fotografije prostora možete pogledati putem OVOG linka. 

Dočekaće vas profesionalan, iskusan i ljubazan trenerski tim koji će vam biti na raspolaganju ukoliko vam bude trebao savet u vezi sa programom vežbanja. 

Vežbanje u grupi vas dodatno motiviše? U 22 termina nedeljno možete ići na pet različitih fitnes programa kad želite i koliko želite. Članarina podrazumeva neograničene odlaske na grupni fitnes. Više o programima pročitajte OVDE. 

Relax zona: SPA tretman u kojem ćete zaista uživati

U Relax zoni možete uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi i hidromasažnom bazenu. 

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju. 

Koja je cena porodičnog paketa?

Cena porodičnog paketa 1+1 iznosi 7900 dinara, dok paket 2+2 iznosi 15900 dinara.

Kada i gde se održavaju treninzi?

Nalazimo se na Dorćolu, na adresi Dunavska 62. Kako do nas?http://www.dynamic.rs/kontakt.html

Raspored termina za školu plivanja za decu možete pogledati putem ovog linka, a raspored termina grupnog fitnesa OVDE. 

Da li možemo da isprobamo treninge? 

Ukoliko želite, možete doći na probni trening i na taj način se sami uveriti u kvalitet programa i proveriti da li vam treninzi odgovaraju. Na našem Info desku će vas čekati BESPLATNA propusnica, a kolege sa Info deska će vas tom prilikom uputiti u celokupnu ponudu. 

Ako imate dodatna pitanja pišite nam putem Fejsbuk stranice ili nas pozovite na 063/352413 – tu smo za vas!

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai