Aktuelno

Termini na zatvorenom bazenu na zimskom POPUSTU!

U Dinamiku nema zime; voda u bazenu je slana, temperatura vazduha iznosi prijatnih 30 stepeni, a ambijent u kojem ćeš uživati jedan je od najlepših i najmodernijih u Beogradu – pozivamo te u Aqua Joy zonu!

Ukoliko u periodu od 18. do 31. januara odlučiš da odeš na rekreativno plivanje u dole navedenim terminima, ostvarićeš popust od 40 odsto. 

Za koje termine važi popust?

Zimski popust od 40 odsto važi za vikend termine – subotom i nedeljom od 8 do 9 časova ujutru. Raspored drugih termina možeš pogledati OVDE. 

Koliko koštaju termini?

Sve informacije o cenama i celokupnoj ponudi  sportskog centra Dinamik možeš saznati pozivom na broj 063/352413, putem naše Fejsbuk stranice ili na samom Info desku. 

Aqua Joy zona: Izvanredni uslovi i ambijent u kojem ćeš uživati

Bazen je dimenzija 15x8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 30° i vazduha 301°C. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a objekat je opremljen savremenim sistemima za brzu filtraciju vode i eliminisanje hlora i amonijaka iz vazduha.

Slana voda je blaga prema tvojoj koži i očima pa ne moraš da brineš o iritiaciji! Ova pogodnost najviše godi našim najmlađim članovima – nema više crvenih okica posle plivanja. :)

A zašto ćeš uživati u našoj Aqua Joy zoni? Pogledaj fotografije putem OVOG linka.

Kako da rezervišem termin?

Termin za rekreativno plivanje možeš rezervisati pozivom na broj 063/352413 ili na našem Info desku. 
Ukoliko imaš dodatna pitanja možeš nam pisati preko Fejsbuk stranice.  Ljubazan Dinamik TIM ti stoji na raspolaganju. :)

Posebna ponuda važi do 31. januara  - zauzmi svoje termine na vreme!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai