Aktuelno

TERETANA: Za nove članove 20 minuta GRATIS masaže

Ako u periodu od 4. do 23. decembra postanete naš član i uplatite članarinu za teretanu ostvarićete 20 minuta GRATIS masaže u sportskom centru Dinamik. 

Nagrađujemo dobre odluke

Odlučili ste da ove zime ne preskačete treninge? Dinamik vas nagrađuje poklonom dobrodošlice i dodatnom motivacijom: sa 20 minuta masaže. 

Relax masaža: Za ugodan početak

Evropska tehnika Relax masaže u kombinaciji sa esencijalnim uljima utiče na poboljšanje cirkulacije, limfog, mišićnog i nervnog sistema. 

Zahvaljujući dugim hvatovima i ujednačenom tempu telo se dovodi u stanje potpune relaksacije. Ukoliko redovno idete na Relax masažu, njen uticaj će snažno delovati na vaše zdravlje i raspoloženje. Odličan je način da se oslobodite stresa, a uz primenu opuštajućih esencijalnih ulja učinak je još bolji.

Treninzi u jednom od beogradskih najmodernijih sportskih centara

Vežbaćete u prijatnom, moderno opremljenom prostoru i na vrhunskoj Life Fitness opremi. Dočekaće vas profesionalan, iskusan i pre svega ljubazan trenerski tim koji će vam biti dostupan ukoliko vam je potrebna pomoć ili savet u vezi sa programom vežbanja. 

Cena članarine

Cena mesečne članarine iznosi 5500 dinara. Ukoliko ćete trenirati od 7 do 16 časova cena iznosi 4900 dinara, a za period ulaska od 12 do 16 časova 4500 dinara. 

Posebna ponuda traje do 23. decembra

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz uplatu mesečne članarine ostvarujete 20 minuta gratis masaže traje do 23. decembra. 

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije možete nas pozvati na 063352413 ili nas posetiti na adresi Dunavska 62.  Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja.  

Vidimo se uskoro u Dinamiku!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai