Aktuelno

Tekvondo: Upis je u toku!

Kroz našu školu tekvondoa je do sada prošlo više od hiljadu mališana. Neki od njih su uživali u rekreativnom bavljenju sportom, neki su postali takmičari, ali su svi stekli neprocenjivo iskustvo jer se prednosti treninga borilačkih veština ne završavaju u sali. 

Samopouzdanje, fokusiranost, fizička izdržljivost, timski duh, kreativnost...Sve  su to osobine koje dete iz sale za vežbanje prenosi u svakodnevnicu. Osobine zahvaljujući kojima deca odrastaju zdravo i srećno!

Za koji uzrast je škola tekvondoa?

 „Mini majstori“ su grupa u kojoj je program namenjen početnicima, tj. mališanima uzrasta od četiri do osam godina, dok takmičarski tekvondo podrazumeva dve grupe – grupu u kojoj treniraju deca od osam do 15 godina i grupu za starije takmičare. 

Šta ćemo naučiti na treninzima?

Treneri se trude da svaki trening bude, pre svega, zabavan i ispunjen igrom. Časovi za mini majstore u potpunosti su usklađeni sa uzrastom dece. Osim pravilnog razvoja funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, treninzi utiču i na poboljšanje samopouzdanja, bolju socijalizaciju i koncentraciju. 

U starijoj grupi, pored osnovnih tehnika, ovladava se samoodbranom, formama i sportskom borbom nakon čega učenik sam bira dalji vid tekvondo vežbanja. 

Učimo od najboljih!

Treninge vode diplomirani profesor sporta Bogdan Radovanović (crni pojas I dan) i višestruki prvak Jugoslavije i Srbije, Vladimir Iličin (crni pojas II dan).

Kad se održavaju treninzi?

Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 19 do 20 časova u sportskom centru Dynamic. Kako do nas?

Neophodno pre prvog treninga...

Svi polaznici škole, pre prvog treninga treba da urade lekarski sistematski pregled kako bismo bili sigurni da će svaki čas proći bezbedno. 

Možete obaviti pregled u našoj Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, a ukoliko ipak želite da odete u Dom zdravlja, potrebno je da ponesete izveštaj lekara na uvid. 

Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, možete nas pozvati na broj 063/352413. Stojimo vam na raspologanju. :)

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai