Aktuelno

Školica plivanja za najmlađe: U januaru popust od 15%

Dinamikova školica plivanja „Fokice“ namenjena deci uzrasta od dve do četiri godine. Mališani kroz kreativne igrice i pažljivo osmišljen program uče osnovne plivačke veštine, ali i stiču vredne sportske navike. Navike zahvaljujući kojima će već od malih nogu biti zdravi, spretni i snažni. 

Zašto je važno da počnemo sada?

Plivanje je jedno od najzdravijih sportskih aktivnosti, a kvaltetno usmeravanje energije deteta za posledicu ima ubrzavanje metabolizma, bolji apetit i kvalitetniji san. Ipak, naša druženja se ne zasnivaju samo na učenju da plivamo ili da se oslobodimo straha od vode. Deca uče i zašto je važno poštovati pravila igre, kako da se priviknu na poštovanje autoriteta, ulogu trenera i budućih učitelja. 

Prvi sportski koraci donose i prve važne životne lekcije, a fokice ih uče kroz igru sa vršnjacima i instruktorima koji su pre svega dobri pedagozi. 

Šta ćemo naučiti?

Program školice bazira se na oslobađanju straha od vode i ohrabrivanja samostalnosti kod dece. Mališani će savladati osnove pravilnog disanja, ronjenja i plovnosti, a učićemo i osnovne plivačke pokrete. Fokice će u školu plivanja za starije uzraste ući spremne, zdrave, spretne i snažne! 

A osim dobre pripreme, plivanje u mlađem dobu gradi snažno samopuzdanje. Kada deca uzrasta od dve do četiri godine nauče novu veštinu i kada dobiju pohvalu, njihovo samopouzdanje i volja za učenjem rastu. Tada deca shvataju da mogu sve što požele!

Kakav je trenerski tim?

Sa Fokicama rade fakultetski obrazovani treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. 
Verovatno ste već čitali o Dinamikovom programu za Bebe (Bebi Buć i Bebi Bum), kao i o školi plivanja namenjoj deci starijoj od četiri godine. Više od hiljadu mališana je baš sa našim trenerskim timom naučilo da pliva, a duplo toliko roditelja nam je poklonilo poverenje. 

Da li je iko ikad video da se fokice kupaju u slatkoj vodi?

Mi nismo! I zato je u Dinamikovom bazenu voda slana i nežna prema dečijoj koži. Njena temperatura ne pada ispod 30 stepeni, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje. 

Kakav je raspored?

Družićemo se subotom od 16 časova i nedeljom od 17 časova. Jedan termin traje 45 minuta, a dok se Fokice igraju i uče da plivaju, vi ih možete bodriti iz Fruit bara koji se nalazi odmah pored bazena. Uživajte uz  kafu, sladoled ili sveže ceđeni voćni sok i šejk – Fruit bar je najprijatnija čekaonica u Beogradu. 

Koliko košta školica plivanja?

Cena mesečne članarine iznosi 6000 dinara, dok je cena tromesečne članarine 16000 dinara. 

A u januaru vas očekuje popust. 

Januarski POPUST od 15%

Ukoliko u periodu od 11. do 18. januara 2019. godine upišete dete u školicu ili odlučite da produžite mesečno članstvo ostvarićete popust od 15%. Cena mesečne članarine će u tom slučaju iznositi 5,100.00  dinara.

Kako da se upišemo?

U školicu se možete upisati na našem Info desku, na adresi Dunavska 62. Kako do nas? 
Ovim putem vas pozivamo na nas posetite, pogledate prostor, upoznate se sa trenerskim timom i sami se uverite u kvaltet uslova školice. Uvek ste dobrodošli! 

A ukoliko vaši mališani odluče da postanu Fokice, važno je da znate da je neophodno da dete pre polaska u školu uradi lekarski sistematski pregled kako bismo bili sigurni da će svaki trening proći bezbedno. Možete obaviti pregled i u našoj  Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, a ukoliko ipak želite da odete u Dom zdravlja, potrebno je da na prvi trening ponesete izveštaj lekara na uvid.

Šta da ponesemo?

Kupaće gaćice, bade mantil, peškir i papučice. Instruktori će fokicama dati mišiće za plivanje i pojaseve. 

Ako imate pitanja

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije pozovite nas na 063352413 ili nam pišite putem Facebook stranice. Tu smo za vas!  

Dobrodošli u Dinamik. Čekamo vas #usrcubeograda!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai