Aktuelno

Škola malog fudbala Mungosi: Upis u toku!

U toku je upis u školu malog fudbala – Futsal klub Mungosi!

Mungosi su mališani kojima je lopta omiljena igračka, imaju od 6 do 12 godina i najveći san im je da jednoga dana postanu vrhunski sportisti. Svoju  karijeru započeli su u perspektivnom klubu sa vrhunskim trenerima i uslovima. 

Prvi klub malog fudbala u Srbiji

KMF Mungosi postoji od 1985. godine  i važi za prvi srpski klub malog fudbala u Srbiji. Sa decom radi sedam trenera sa licenama Fudbalskog Saveza Srbije i dugogodišnjim trenerskim iskustvom, a školu  vodi Aca Kovačević – selektor futsal reprezentacije Srbije.

Škola je namenjena deci uzrasta od 6 do 12 godina

Deca su prema uzrastu podeljena u šest grupa i sa svakom grupom na treninzima radi tri trenera. Svi treneri koji su angažovani u radu sa decom, poseduju odgovarajuće stručno obrazovanje, a to su licence FSS kao i diplome višeg i visokog obrazovanja odgovarajućih stručnih institucija.

Pored treninga deca su uključena u takmičenja koja organizuje sektor za bazični fudbal FSS (Mini – Maxi liga, Fer Plej liga...) dok na kraju svake sezone klub za decu organizuje letnje kampove.

Gde se održavaju treninzi?

Treninzi se održavaju u jednoj od najmodernijih sportskih dvorana u Srbiji – Dynamic Areni. Dynamic Arena opremljena je Junkers parketom sa licencom, Elan golovima i ripstolima sa strunjačama.

Svlačionice su sa podnim grejanjem, tuševima i lokerima. Pogledajte fotografije sportske dvorane OVDE. 

Koja je cena članarine?

Cena mesečne članarine iznosi 4000 dinara. 

Kako da se upišemo?

Posetite nas na adresi Dunavska 62. Kako do nas?

Neophodno je da vaše dete pre upisa prođe kroz obavezan lekarski pregled kako bismo bili sigurni da će svaki trening proći bezbedno. Sistematski pregled možete zakazati u našoj Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ili u Domu zdravlja

Ukoliko imate pitanja

Ako su vam potrebne dodatne informacije pozovite nas na 063352413 ili nam pišite putem Facebook stranice – tu smo za vas! Ukoliko želite, posetite naš centar i na taj način se sami uverite u kvalitet treninga i uslove u kojima će vaša deca uživati. Uvek ste doborodošli! #usrcubeograda

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai