Aktuelno

Škola karatea: Upis u toku!

I vaše dete bi volelo da se pridruži mladim karate majstorima? Upis u jedan od najuspešnijih karate klubova u Srbiji je u toku.  Škola karatea „Žandermerija“ traži nove članove. :)

Kome je namenjena?

Škola karatea „Žandarmerija“ namenjena je deci uzrasta od 4 do 12 godina. Treninzi se održavaju tri puta nedeljno i traju 60 minuta. 

Zašto je karate pravi izbor?

Osim što omogućavaju pravilan psihofizički razvoj, treninzi karatea predstavljaju i sjajan vid rekreacije i druženja. Mišići dece postaju vretenasti i čvrsti, popravlja se držanje i stav, a istraživanja pokazuju i da se karate nalazi veoma visoko na listi sportova koji razvijaju samopoštovanje, samopouzdanje i fokusiranost na ciljeve. 

Karate je veština zahvaljujući kojoj će dete odrasti zdravo. Razviće samodisciplinu i osećaj odgovornosti, ali i samopouzdanje i koncentraciju. Benefiti bavljenja sportom su brojni, a klubovi u Beogradu još brojniji. Teško je odabrati pravi.

Zašto baš kod nas?

Zato što je već stotine  mališana prošlo kroz našu školu zadovoljno i srećno,
Zato što se kod nas svaki trening željno iščekuje,
Zato što je trenerski TIM izvanredan,
Zato što će vaše dete zavoleti fizičku aktivnost!
Nismo nasilni. Mi učimo da se branimo

U karateu nema nasilnih i napadačkih elemenata. Da, karate majstori umeju da se odbrane, ali je njihov temperament miran i staložen. Kao i druge borilačke veštine, karate nas uči strpljenju. Svaki pokret se ponavlja bezbroj puta dok ga ne usavršimo, a te vežbe poboljšavaju fokus mališana i njihovu samodisciplinu. 

Šta je učenje bez igre?

Mladi karate majstori uživaju u treninzima.  I to ne bi bilo moguće bez dobrih predagoga i profesionalnog trenerskog TIMA! Oni su tu da animiraju mališane, pokažu im da učenje ima i zabavnu stranu, osmišljavaju kreativne igrice i učine trening što prijatnijim. 

Kakav je raspored?

Treninzi se održavaju na Dorćolu, u sportskom centru Dynamic (Dunavska 62). Raspored treninga možete pogledati OVDE

Koja je cena mesečne članarine?

Mesečna članarina u karate klubu iznosi 3000 dinara. 
Trebaju vam dodatne informacije?
Ukoliko imate pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, pozovite nas na 063/352413, pišite nam putem Facebook stranice ili nas posetite na adresi Dunavska 62. 
Dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, redovna zdravstvena kontrola i profesionalan trenerski tim uticaće na to da vaša deca od malih nogu zavole bavljenje sportom. 
Hajde da počnemo zajedno! :)  

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai