Aktuelno

Samo u septembru: Uz masažu BESPLATNO na bazen

Dugo sedenje za računarom utiče na držanje tela i izaziva bolove u ramenima, leđima i vratu, a migrene i napetost nam mogu znatno otežati svakodnevnicu. Tokom parcijalne masaže terapeut će ciljano raditi na određenom delu tvog tela kako bi umanjio bolove, nelagodu i kako bi postigao opuštajući efekat zahvaljujući kojem ćeš se osećati rasterećeno, poletno i sveže. 

A ukoliko si za relax masažu, u okviru posebne ponude možeš izabrati masažu toplim voskom sveća.

Šta god da izabereš nećeš pogrešiti a kao poklon čeka te i besplatan termin na zatvorenom bazenu. 

Parcijalna masaža: Apsolutna relaksacija i precizna terapija

Parcijalna masaža može biti terapeutska ili opuštajuća. Terapeut će ciljano raditi na određenom delu tvog tela pa je ovaj tip masaže odličan izbor ukoliko imaš bolove u leđima, napetost u ramenima ili pod lopaticama. Blagotvorna je ukoliko patiš od išijasa, glavobolja ili migrena – ova masaža je izuzetno opuštajuća. 

Ipak, prednost parcijalne masaže ne ogleda se samo u opuštajućem efektu jer se redovnim tretmanima rešavamo napetosti u mišićima, bola i nelagode. 

U čemu se parcijalna razlikuje od obične masaže?

Osim što će terapeut raditi samo na jednom delu tvog tela, masaža traje 30 minuta. Tretman može biti intenziviniji od klasične masaže, a najbolje efekte pruža u kombinaciji sa relaksirajućim SPA tretmanom. 

Masaža toplim voskom sveća – Zaslužuješ opuštanje

Sveća se otapanjem pretvara u aromatično ulje za masažu. Rastopljeni vosak greje i opušta tvoje telo, a miris sveće za vreme masaže dodatno deluje na opuštanje. Vosak sadrži hranjive sastojke tako da će tvoja koža posle ovog tretmana biti nežna i revitalizirana.

Koja je cena promo paketa?

Cena parcijalne masaže iznosi 1800 dinara, a masaže toplim voskom sveća  2900 dinara. 

Ponuda važi do 19. septembra!

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz masažu možeš koristiti Dinamikov bazen besplatno traje do 19. septembra.

Kako da rezervišem svoj termin?

Pozovi nas na 063352413 ili nam piši putem Fejsbuk stranice, a možeš nas i posetiti na adresi Dunavska 62. Tu smo za tebe ukoliko imaš dodatna pitanja ili želiš da rezerviš svoje termin na vreme.

Male stvari nekada mnogo znače. Zaslužuješ opuštanje. #uSrcuBeograda 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai