Aktuelno

Rekreativno plivanje: Popust od 20% na mesečnu članarinu!

Ukoliko u periodu od 19. do 26. aprila odlučiš da uplatiš mesečnu članarinu za rekreativno plivanje ostvarićeš popust od 20 odsto. Cena mesečne karte u navedenom periodu iznosi 3600 umesto 4500 dinara. 

Zašto baš plivanje?

Zato što možeš da uradiš sjajan trening. Zato što je plivanje odlično kako za tvoju kondiciju tako i za zdravlje. Zato što je Aqua Joy zona verovatno najlepši zatvoreni bazen na kojem si bio/bila.

Plivanje se preporučuje svima bez obzira na pol i godine. Boravak u vodi predstavlja najbolji način za održavanje kondicije, pravilan razvoj mišića i zglobova, blagotvorno deluje na psihu, kardiovaskularni sistem i pluća. 

U kojim terminima mogu da idem na plivanje?

Raspored termina za rekreativno plivanje možeš pogledati OVDE. 

A kakav je bazen?

Bazen je dimenzija 15x8 m i dubine 80-120 cm, sa temperaturom vode od 28° i vazduha 30°C. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje. Objekat je opremljen savremenim sistemima za brzu filtraciju vode.

Pogledaj fotografije iz Aqua Joy zone OVDE. 

Ponuda traje do 26. aprila

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz uplatu mesečne članarine za rekreativno plivanje možeš ostvariti popust od 20 odsto traje do 26. aprila. 

Ukoliko imaš pitanja ili su ti potrebne dodatne informacije pozovi nas na 063352413 ili nam piši putem Fejsbuk stranice. Tu smo za tebe!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai