Aktuelno

Proslava dečijih rođendana na bazenu: Uz Igrarije POKLON za celu porodicu!

Mlade slavljenike uz organizaciju rođendana u sportskom centru Dinamik čeka i rođendanski poklon  vaučer za celu porodicu – mesec dana BESPLATNIH termina na zatvorenom bazenu!

Dinamikov rođendanski poklon dobiće svi koji u periodu od 2. do 11. septembra odluče da rezervišu  termin za proslavu rođendana.

A kakva je naša igraonica?

Igramo se u bazenu

Aqua Joy zona pretvara se  u naše igralište. Palimo podvodna svetla,  stavljamo mišiće, a instruktor plivanja je naš animator koji zna baš sve vodene igrice. Imamo gumene igračkice, tu je koš, loptica i naša omiljena muzika - naše vreme za #igrarije!

Za koji uzrast su #IGRARIJE?

Proslave rođendana na zatvorenom bazenu namenjene su deci uzrasta od pet do 12 godina. Mlađa deca mogu da prisustvuju i uđu u bazen, ali u pratnji roditelja.

A šta ako neko od gostiju ne ume da pliva?

Svejedno se možemo igrati. Bazen je u najplićem delu dubokok 80cm, a u najdubljem 120 cm.

Koliko traje proslava rođendana?

Naša druženja traju dva i po sata, a mališani su u bazenu sat vremena. 

I roditelji treba da uživaju!

Dok traju #igrarije, vi možete uživati u Fruit baru iz kojeg se pruža sjajan pogled na bazen.
Sladoled, zdravi voćni sokovi, šejkovi, kafa ili čaj? Poslužite se i opustite. Zaslužili ste!

Koja je cena organizacije dečijeg rođendana?

U zavisnosti od uzrasta i broja dece angažujemo potreban broj instruktora (dvoje ili troje) koji su zaduženi za red i zabavu tokom sat vremena koliko deca provode na bazenu. 

Cena proslave za 25 gostiju iznosti 24.000 dinara a do 35 gostiju 30.000 dinara. Prilikom potvrde rezervacije neophodno je izvršiti uplatu za potvrdu rezervacije u iznosu  od 6.000 dinara i tada od Dinamika stižu pozivnice. Maksimalni kapacitet na bazenu je do 35 gostiju, dok je ukupan broj mesta u kafiću u kojem bi boravili deca i odrasli po završetku programa oko 70 osoba.

Mesec dana GRATIS termina na bazenu

Ukoliko u periodu od 2. do 11. septembra odlučite da proslavite dečiji rođendan u Dinamiku, na poklon dobijate i vaučer zahvaljući kojem možete besplatno da idete na zatvoreni bazen. 

Termine za rekreativno plivanje možete pogledati OVDE. 

Kako da rezervišem termin za proslavu rođendana?

Termin možete zakazati na info desku u Dynamic-u ili pozivom na broj 063352413. Proslava rođendana se održava vikendom – subotom od 18 časova i nedeljom od 19 časova. 

Bitno je da se i vi i vaše dete kod nas osećate dobro i bezbedno i zato vas pozivamo da dođete u sportski centar i sami se uverite zašto su rođendani u Dynamic-u posebni. 

Proslava rođendana je važan dan za svako dete – hajde da je zajedno učinimo posebnom! :)

 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai