Aktuelno

Proslava dečijih rođendana na bazenu: Popust od 20 odsto!

Ukoliko u novembru odlučite da rezervišete termin za proslavu dečijeg rođendana u Dinamiku, ostvarićete popust od 20 odsto. 

Igramo se u bazenu

Aqua Joy zona  pretvara se  u naše igralište. Palimo podvodna svetla,  stavljamo mišiće, a instruktor plivanja je naš animator koji zna baš sve vodene igrice. Imamo gumene igračkice, tu je koš, loptica i naša omiljena muzika - naše vreme za #igrarije!

Za koji uzrast su #IGRARIJE?

Proslave rođendana na zatvorenom bazenu namenjene su deci uzrasta od pet do 12 godina. Mlađa deca mogu da prisustvuju i uđu u bazen, ali u pratnji roditelja.

A šta ako neko od gostiju ne ume da pliva?

Svejedno se možemo igrati. Bazen je u najplićem delu dubokok 80cm, a u najdubljem 120 cm. Voda je slana, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje. 

Koliko traje proslava rođendana?

Naša druženja traju dva i po sata, a mališani su u bazenu sat vremena. 
I roditelji treba da uživaju!

Dok traju #igrarije, vi možete uživati u Fruit baru iz kojeg se pruža sjajan pogled na bazen.Sladoled, zdravi voćni sokovi, šejkovi, kafa ili čaj? Poslužite se i opustite. Zaslužili ste!

Koliko košta organizacija dečijih rođendana?

Cena organizacije dečijih rođendana na bazenu zavisi od broja dece i kreće se od 24.000 dinara (do 25 gostiju) do 30000 dinara (do 35 gostiju). 

U cenu je uključeno korišćenje bazena u trajanju od sat vremena pod nadzorom instruktora plivanja, igrarije u vodi i deo prostora u kafiću za decu i odrasle. 

Kako da rezervišem termin?

Termin možete zakazati na info desku u Dynamic-u ili pozivom na broj 063352413

Bitno je da se i vi i vaše dete kod nas osećate dobro i bezbedno i zato vas pozivamo da dođete u sportski centar i sami se uverite zašto su rođendani u Dinamiku posebni. 

Rođendan je važan dan za svako dete – hajde da je zajedno učinimo posebnim! :)

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai