Aktuelno

POSAO: Postani fitnes instruktor u SC Dinamik!

Dinamikovom fitnes TIM-u je potrebno pojačanje. Možda si baš TI prava osoba za nas!

Konkurs je otvoren do 8. decembra

Imaš radno iskustvo, harizmatična si osoba, voliš i razumeš fitnes i umeš da preneseš svoju strast i na vežbače? Čeka te posao u jednom od najmodernijih beogradskih sportskih centara. :)

Kako da apliciram?

Pošalji nam e-mail na hr@dynamic.rs do 8. decembra.

Potrebno je da:
– Da nam pošalješ svoj CV sa fotografijom
– Propratno pismo u kojem ćeš napisati nešto o sebi i odgovoriti na sledeća tri pitanja:


1. Zašto želiš da se baviš fitnesom?
2. Zašto treba da izaberemo baš tebe?
3. U kojim programima se vidiš kao instruktor i zašto?

Koga tražimo?

Javi nam se ako si interaktivna, otvorena i harizmatična osoba koja voli i razume fitnes. Ako zaista uživaš u tome što radiš! Tražimo osobe koje vole da rade sa ljudima i koje kontinuirano rade na sebi.

Da li je neophodno prethodno radno iskustvo?

Jedan od uslova za apliciranje za posao u Dinamikovom timu je i minimum jednogodišnje radno iskustvo.

Koje treninge ću držati?

Možeš držati TBW (Total Body Workout), Dynamic HIIT, TAG (Thighs - Abdominal – Gluteus) ili Pilates.

TAG (Thighs-Abdominal-Gluteus) je funkcionalni, intenzivni trening koji akcenat stavlja na jačanje i oblikovanje mišića cora, nogu i zadnjice. Kombinacija vežbi sa sopstvenom težinom i vežbi uz upotrebu rekvizita predstavlja optimalnu formulu za jačanje tela i brzo i efikasno postizanje rezultata.

TBW (Total –Body- Workout) – kombinacija kružno-intervalnog treninga gde se smenjuju aerobni i anaerobni intervali. Glavni deo programa predstavlja kombinacija cardio intervala sa vežbama snage uz upotrebu različitih rekvizita. Rezultat? Maksimalno sagorevanje kalorija i brzo postizanje rezultata.

Pilates je trening koji podrazumeva vežbe za poboljšanje snage i fleksibilnosti. Utiče na unapređenje koncentracije, koriguje nepravilno držanje i poboljšava mobilnost kičmenog stuba i zglobova.

Učestvuj u kreiranju novog fitness programa u Dinamiku!

Verujemo u znanje, iskustvo i kreativnost pa ćemo rado prihvatiti tvoj predlog ukoliko postoji program koji si već držao, koji vežbači vole i koji pruža izvanredne rezultate. Rado ćemo te saslušati i pružiti priliku da nam pokažeš zašto je baš taj fitnes program zaslužio da se nađe u našem rasporedu. :)

Konkurs je otvoren do 8. decembra. Pošalji nam svoj CV i propratno pismo na hr@dynamic.rs – jedva čekamo da te upoznamo. :)

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai