Aktuelno

POPUST od 20 odsto na SPA mesečnu kartu

Ako u periodu od 25. oktobra do 5. novembra uplatiš mesečnu SPA kartu ostvarićeš popust od 20 odsto. 

Kakav SPA tretman mogu da očekujem?

U Relax zoni možeš uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi i hidrmasažnom bazenu. Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju.

Osećaćeš se opušteno, raspoloženo i energizovano, a ako se rekreativno ili profesionalno baviš sportom, boravak u Relax zoni će ublažiti upale mišića i opustiti tvoje  telo.

Posebna ponuda traje do 5. novembra

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj ostvaruješ popust od 20 odsto na uplatu mesečne spa karte traje do 5. novembra. Redovna cena mesečne spa karte iznosi 5500 dinara, a sa popustom od 20 odsto cena iznosi 4400 dinara. 

Da li treba da rezervišem termin?

Mesečnu SPA kartu možeš uplatiti prilikom dolaska u sportski centar Dinamik. Nalazimo se na Dorćolu, na adresi Dunavska 62. Relax zonu možeš koristiti celog meseca, svakog dana, kad god želiš. SC “Dynamic” radnim danima radi od 7 časova do 23 časa, a vikendom od 8 časova do 23 časa.

Pred tobom je mesec dana relaksacije i uživanja - čekamo te #uSrcuBeograda 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai