Aktuelno

Pokloni dobar osećaj: SPA + masaža na POPUSTU od 20 odsto!

Obraduj dragu osobu iskustvom zahvaljujući kojem će se osećati odmorno i opušteno - pokloni dobar osećaj! Zahvaljujući posebnoj osmomartovskoj ponudi, u Dinamiku možeš kupiti vaučer za SPA i masažu i ostvariti popust od 20 odsto.

SPA dan za apsolutnu relaksaciju

U Relax zoni  nalaze se sauna, parno kupatilo, slana soba i hidromasažni  bazen. 

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju. 

Masaža po tvom izboru

Možeš da biraš između relax, sportske i terapeutske masaže kao i  masaže toplim voskom sveća i masaže vulkanskim kamenjem. Sveća se otapanjem pretvara u aromatično ulje za masažu. Rastopljeni vosak greje i opušta tvoje telo, a miris sveće za vreme masaže dodatno deluje na opuštanje. Vosak sadrži hranjive sastojke pa će tvoja koža posle ovog izuzetnog tretmana biti nežna i revitalizirana.

Tretman za potpunu relaksaciju terapeut postiže nežnim pokretima masaže, aromatičnim uljem i toplotom vulkanskog kamenja. Pomoću ove masaže opušta se napetost u mišićima, smanjuje se bol i ukočenost.

Pročitaj više o tretmanima ovde. 

Koja je cena paketa?

Cena zavisi vrste tretmana koji izabereš. Cenovnik možeš pogledati OVDE. 

O cenama paketa i aktuelnim popustima možeš se raspitati i pozivom na broj 063/352413. Kolege sa Info deska ćete tom prilikom uputiti u celokupnu ponudu, a ukoliko imaš još pitanja ili su ti potrebne dodatne informacije piši nam putem Facebook stranice – tu smo za tebe. 

Pokloni dobar osećaj!

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai