Aktuelno

Personalni treninzi: Isprobaj i uveri se!

Verovatno već znaš da personalni treninzi predstavljaju jedan od najozbiljnijih fitnes programa. Trener je tu samo zbog tebe,  vežbe su osmišljene u skladu sa tvojom trenutnom kondicijom i afinitetima, a uz sve to dobijaš i individualni plan ishrane – koncept personalnih treninga je formula za izvanredne rezultate!

Budući da trener postaje važna osoba u tvom životu, važno je da se uveriš da li ti odgovara. Pozivamo te u SC „Dynamic“ da se upoznaš sa našim trenerskim timom, vežbaš BESPLATNO sa nama jedan dan i doneseš odluku na osnovu iskustva. :)

Preuzmi svoju BESPLATNU propusnicu

Na našem Info desku čekaćete BESPLATNA dnevna propusnica sa kojom ćeš moći da vežbaš u teretani i upoznaš TIM. Na taj način ćeš se uveriti u kvalitet treninga. 

Svoju propusnicu možeš preuzeti na našem Info desku ili je rezervisati pozivom na broj 063/352413. 

Zašto baš u Dinamiku?

Trenerski tim je profesionalan i iskusan. Znaju put do cilja i neće odustati sve dok zajedno ne stignete do rezultata. A i vežbaćeš u prijatnom, moderno opremljenom prostoru i na vrhunskoj opremi.

Pogledaj fotografije iz teretane OVDE. 

Koliko koštaju personalni treninzi?

Prilikom preuzimanja propusnice ili pozivom na broj 063/352413 kolege sa Info deska uputićete u celokupnu ponudu, a ukoliko imaš dodatna pitanja slobodno nam piši i putem Facebook stranice – tu smo za tebe. :)

Uz trenera koji te bodri i motiviše da treniraš zavolećeš fizičku aktivnost i trening će postati deo tvoje svakodnevnice. Možda čak i omiljeni deo dana! :) A najbolji rezultati dolaze baš onda kada uživaš u tome što radiš – hajde da vežbamo zajedno!

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai