Aktuelno

Paket za prave hedoniste: 5 masaža + GRATIS SPA

Dugo sedenje za računarom utiče na držanje tela i izaziva bolove u ramenima, leđima i vratu, a migrene i napetost nam mogu znatno otežati svakodnevnicu. Tokom parcijalne masaže terapeut će ciljano raditi na određenom delu vašeg tela kako bi umanjio bolove, nelagodu i kako bi postigao opuštajući efekat zahvaljujući kojem ćete se osećati rasterećeno, poletno i sveže. 

A ukoliko u periodu od 25. do 30. juna odlučite da uplatite 5 parcijalnih masaža, na poklon dobijate i besplatne termine u SPA zoni!

Parcijalna masaža: Apsolutna relaksacija i precizna terapija

Parcijalna masaža može biti terapeutska ili opuštajuća. Terapeut će ciljano raditi na određenom delu vašeg tela pa je ovaj tip masaže odličan izbor ukoliko imate bolove u leđima, napetost u ramenima ili pod lopaticama. Blagotvorna je ukoliko patite od išijasa, glavobolja ili migrena – ova masaža je izuzetno opuštajuća. 

Ipak, prednost parcijalne masaže ne ogleda se samo u opuštajućem efektu jer se redovnim tretmanima rešavamo napetosti u mišićima, bola i nelagode. 

U čemu se parcijalna razlikuje od obične masaže?

Osim što će terapeut raditi samo na jednom delu vašeg tela, masaža traje 30 minuta. Tretman može biti intenzivniji od klasične masaže, a najbolje efekte pruža u kombinaciji sa relaksirajućim SPA tretmanom. 

Dobrodošli u Relax zonu!

U Relax zoni možete uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi i hidromasažnom bazenu. 

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju. 

Koja je cena promo paketa?

Pet parcijalnih masaža i besplatno korišćenje spa zone u promotivnom periodu iznosi 7000 dinara. 

Ponuda važi do 30. juna!

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz pet parcijalnih masaža možete koristiti Spa zonu besplatno traje do 30. juna. 

Kako da rezervišem svoj termin?

Pozovite nas na 063352413 ili nam pišite putem Fejsbuk stranice, a možete nas i posetiti na adresi Dunavska 62. Tu smo za vas ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da rezervišete svoje termine na vreme.

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai