Aktuelno

Paket od 10 Anticelulit masaža na popustu od 20 odsto!

Ako u periodu od 22. do 30. aprila odlučiš da uplatiš paket od deset anticelulit tretmana, ostvarićeš popust od 20 odsto. U toku trajanja posebne ponude, cena paketa 10 anticelulit tretmana od 60 minuta iznosi 13000 dinara dok cena paketa masaža od 30 minuta iznosi 9000 dinara. 

Ova masažna tehnika namenjena je eliminaciji masnih naslaga ispod površine kože. Upotrebom posebnih hvatova dolazi do poboljšanja cirkulacije i rastresanja potkožnog tkiva, ali i zatezanja kože. Za postizanje najboljih efekata, anticelulit masaža radi se u seriji od deset tridesetominutnih tretmana, svakog drugog ili svakog trećeg dana. 

Prvi rezultati nakon deset dana

Prvi rezultati se vide već nakon deset dana, a za efektivnost potrebna je i tvoja upornost i posvećenost. Naši terapeuti će ti dati korisne savete zahvaljujući kojima ćeš postići najbolji rezultat!

Tokom tretmana, kao i posle, potrebno je poštovanje i pridržavanje pravila koja su dogovorena kako bi rezultati bili što efikasniji i trajali duži vremenski period. Potrebno je unositi što više tečnosti, prirodnog nezaslađenog čaja ili domaćeg soka od ceđenog voća i smanjiti unos kuhinjske soli u organizam.

Kada je idealno vreme da počnem?

Preporučuje se da ne počinješ tretman u ciklusu, ni 10 do 15 dana pre. Najoptimalniji momenat je peti, šesti dan ciklusa. 

Ako imaš proširene vene

Ako imaš problem sa venama, anticelulit masaža se ne preporučuje jer može izazvati negativne propratne efekte.  Ovaj tip masaže se takođe ne preporučuje tokom trudnoće i dojenja. 

Koliko košta 10 anticelulit tretmana?

Cena paketa od 10 anticelulit tretmana u trajanju od 60 minuta iznosi 13000 dok cena paketa masaža od 30 minuta iznosi 9000 dinara. 

Ponuda traje do 30. aprila

Posebna ponuda zahvaljujući kojoj uz uplatu 10 anticelulit tretmana ostvaruješ popust od 20 odsto, traje do 30. aprila. 

Ukoliko su ti potrebne dodatne informacije pozovi nas na 063352413, piši nam putem Fejsbuk stranice ili nas poseti na adresi Dunavska 63, Dorćol. 

Tu smo za tebe!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai