Aktuelno

Igrarije: POPUST od 20 odsto za julske slavljenike!

Proslava rođendana je važan dan za svako dete, a kreativne igrice i neuobičajen prostor čine Igrarije u SC Dynamic jedinstvenim.

Popust od 20 odsto na organizaciju dečijih rođendana važi za rezervacije napravljene u periodu od 21. do 30. juna!  A zašto će Igrarije mališanima biti nezaboravno iskustvo?

Bazen je naše igralište!

Igrarije su naša najzabavnija druženja. Bazen se pretvara u dečije igralište, profesionalni treneri postaju animatori, a drugari neće da idu kući. Zvuči kao rođendan za pamćenje?

Deca smatraju da jeste! I često nam se vraćaju. Ponekad kao slavljenici, a ponekad kao gosti – našim druženjima nikad kraja. 

Kakve će biti igrice?

Aqua Joy zona je klincima omiljeno mesto za igru. Uz muziku, podvodna svetla  i jedinstvenu atmosferu, vodena igraonica predstavlja nešto sasvim originalno i zabavno. Nešto u čemu mališani zaista uživaju. 

Ko će se igrati sa decom?

Instruktori plivanja su sve vreme pristutni, ali ne samo da bi pazili na bezbednost dece već i da učine da #igrarije prođu što zabavnije. Pažljivo su osmislili igrice u vodi – u jednom trenutku ćemo biti  vaterpolo tim, u drugom ćemo plesati u vodi, a u trećem ćemo da izmislimo nešto zajedno. Mi znamo da se zabavljamo! 

Za koji uzrast su #IGRARIJE?

Proslave rođendana na zatvorenom bazenu namenjene su deci uzrasta od pet do 12 godina. Mlađa deca mogu da prisustvuju i uđu u bazen, ali u pratnji roditelja. 

A šta ako neko od gostiju ne ume da pliva?

Svejedno se možemo igrati. Bazen je u najplićem delu dubokok 80cm, a u najdubljem 120 cm.

Koliko traje proslava rođendana?

Naša druženja traju dva i po sata, a mališani su sat vremena u bazenu. 

A kojim danima možemo slaviti?

Subotom i nedeljom. Ukoliko od 21. do 30. juna odlučite da slavite dečiji rođendan u SC „Dynamic“ ostvarićete popust od 20 odsto!

I vi zaslužujete odmor i uživanje!

Dok traju #igrarije, vi možete uživati u Fruit baru iz kojeg se pruža sjajan pogled na bazen.
Sladoled, zdravi voćni sokovi, šejkovi, kafa ili čaj? Poslužite se i opustite. Zaslužili ste!

Kako da rezervišem termin?

Termin možete zakazati na info desku u Dynamic-u ili pozivom na broj 063352413

Bitno je da se i vi i vaše dete kod nas osećate dobro i bezbedno i zato vas pozivamo da dođete u sportski centar i sami se uverite zašto su rođendani u Dynamic-u posebni. 

Neka proslava rođendana vašeg deteta bude zabavna i jedinstvena. Živele #igrarije!
 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai