Aktuelno

LesMills u Dynamic-u

Januar je neverovatan mesec. Mesec koji donosi neverovatnu energiju. Neverovatne promene. Neverovatan fitnes.

24. januar je datum koji će biti zabeležen u istoriji LesMillsa. Ostaće u mislima vežbača, instruktora i trenera i nakon ovog datuma – jer nas tada čeka najveći fitnes događaj u regionu. Super QW 2015.  A kako će ovaj događaj mnogi prepričavati u budućnosti, to ćemo činiti i mi. 24. januar će biti upisan u istoriju Dynamica jer je domaćin ovog neverovatnog fitnes događaja.

Još jedan razlog za pamćenje 24. januara u istoriji Dynamica

Dynamic neće biti samo domaćin Super QW-a. Nakon ovog datuma, svi ljubitelji LesMillsa imaće priliku da sa nama dele strast prema ovoj fitnes magiji. LesMills magija biće deo nas. I mi ćemo biti deo nje.

24. januar donosi LesMills programe u Dynamic

Nakon Super QW-a, LesMills programi naći će se u stalnom rasporedu treninga u Dynamicu. Nezaobilazna stanica, od ovog datuma, biće četiri programa: BodyPump, BodyAttack, BodyVive i CxWorx.

Sa nestrpljenjem očekujemo Super događaj jer će spojiti sve one koji dele isti žar prema LesMillsu. A mi ga istom jačinom iščekujemo jer će LesMills preći naš prag i zauvek postati deo naše priče.

Ali to nije sve!

Za ovaj dan pripremili smo nešto zaista posebno. Posebno za one koji žele da dele LesMills energiju zajedno sa nama. O čemu je reč, uskoro ćete saznati. ;)

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai