Aktuelno

Krećeš na grupni fitnes? Čekaju te BESPLATNI termini na bazenu

Svi novi članovi sportskog centra “Dynamic” koji u periodu od 5. do 14. februara odluče da uplate članarinu za grupni fitnes, na poklon dobijaju i dvonedeljnu kartu za rekreativno plivanje. 

Ovog februara nagrađujemo tvoje dobre odluke!

A kakvi su treninzi?

Možeš da kombinuješ tri različita fitnes programa: Jogu, Pilates i TBW. TBW (Total Body Workout) je kombinacija kružno-intervalnog treninga gde se smenjuju aerobni i anaerobni intervali. Glavni deo programa predstavlja kombinacija kardio intervala sa vežbama snage uz upotrebu različitih rekvizita. Rezultat? Maksimalno sagorevanje kalorija i brzo postizanje rezultata.

Pogledaj raspored treninga OVDE.

Vežbaj u najmodernijem beogradskom fitnes centru

SC „Dynamic“ nalazi se u srcu Beograda.  Dorćolski sportski centar jedan je od najmodernijih i najvećih centara u Beogradu. Pored sale za fitnes i teretane, tu je i Relax zona, bazen, ambulanta za fizikalnu terapiju, fruit bar...

Besplatna karta za rekreativno plivanje

Ukoliko članarinu za grupni fitnes uplatiš u periodu od 5. do 14. februara moći ćeš besplatno da koristiš zatvoreni bazen u SC “Dynamic”. Na poklon dobijaš dvonedeljnu kartu.

A kakav je zatvoreni bazen?

U zatvorenom bazenu voda je slana, temperatura vode iznosi 28 stepeni, a vazduha 30 stepeni. Prostor u svlačionicama i oko bazena ima ugrađeno podno grejanje. 

Pogledaj fotografije sa bazena putem OVOG linka. 

Koja je cena mesečne članarine?

Cena mesečne članarine za grupni fitnes iznosi 4500 dinara. Cena jednog termina za rekreativno plivanje iznosi 1200 dinara, dok dvonedeljna karta iznosi 4200 dinara. Ako članarinu za grupni fitnes uplatiš do 14. februara dvonedeljnu kartu dobijaš na poklon.

Posebna ponuda traje do 14. februara

Poklon uz uplatu članarine za grupni fitnes delimo do 14. februara. Preuzmi svoj na vreme. Čekamo te u srcu Beograda!

Ako imaš pitanja ili su ti potrebne dodatne informacije pozovi nas na 063352413 ili nam piši putem Fejsbuk stranice. 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai