Aktuelno

Košarkaški klub Dinamik: Mesto gde nastaju šampioni!

Upis u školu košarke za decu od tri do deset godina počinje 19. avgusta. Misija tima KK Dynamic BG je da deca odrastu u zdravom, sportskom okruženju gde će uz pažljivo osmišljen program i profesionalan trenerski TIM zavoleti sport, steći neprocenjivo iskustvo i nova prijateljstva. 

Imamo stav da je košarka pre svega igra i da deca treba da uživaju na treninzima. Zbog toga su igrice i zabavan koncept sastavni deo svakog treninga. Zbog toga mališani jedva čekaju da se vrate u salu!

Za koji uzrast je škola košarke?

Škola košarke KK Dynamic BG bazira se na radu sa decom do deset godina. Koncept treninga prilagođen je uzrastu, a grupe se dele na „igraonicu“ (deca od 3 do 6 godina starosti) i „učionicu“ (od 6 do 10 godina). 

Prvi sportski koraci na mestu gde nastaju šampioni!

Mladi košarkaši u SC „Dynamic“ imaju idealne uslove za trening. Od moderno opremljene dvorane, zatvorenog bazena, teretane, pa do Ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju – na jednom mestu nalazi se sve što je jednom sportisti potrebno za pravilan razvoj. 

Pogledajte fotografije sportske dvorane OVDE. 

Neka vaše dete uči od najboljih

Pametan početak je ključan za sportski razvoj, a dobar trener igra značajnu ulogu u životu mladog sportiste. U  trenerskom TIMU rade bivši košarkaši sa dugogodišnjim  iskustvom  u socijalnom, drušvenom i motoričkom osposobljvanju dece za košarku. Predovodi ih trener Nemanja Kovačević. 

Pročitajte više o upravi i trenerskom TIMU 

Upis u toku!

Neophodno je da vaše dete pre upisa prođe kroz obavezan lekarski pregled kako bismo bili sigurni da će svaki trening proći bezbedno. Sistematski pregled možete zakazati u našoj Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ili u Domu zdravlja. 

Zašto baš kod nas?

KK Dynamic važi za jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji. Za nešto više od godinu dana od osnivanja, seniorski TIM ušao je u Prvu ligu Srbije, juniori i kadeti nalaze se na samom vrhu tabela, a najmlađi košarkaši pokazuju izuzetan napredak i potencijal. 

Uz profesionalan trenerski tim, pažljivo osmišljen program i zavidne uslove za trening , naši mališani od malih nogu stiču neprocenjiva znanja i veštine. Došlo je vreme da upoznaju nove drugare. :)

Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije, možete nas pozvati na broj telefona 011/40-444-55. Stojimo vam raspolaganju za sva pitanja.

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai