Aktuelno

KK Dynamic VIP PAY: Upis u školu košarke od 1. septembra

Upis u školu košarke KK Dynamic VIP PAY počinje 1. septembra. 

KK Dynamic VIP PAY je jedan od najmodernijih i najorganizovanijih klubova u Beogradu. Sa decom uzrasta od tri do dvanaest godina radi profesionalan trenerski tim sa dugogodišnjim iskustvom, a deca treniraju u vrhunskim uslovima. 

Prvi sportski koraci na mestu gde nastaju šampioni!

Mladi košarkaši u SC „Dynamic“ imaju idealne uslove za trening. Od moderno opremljene dvorane, zatvorenog bazena, teretane, pa do Ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju – na jednom mestu nalazi se sve što je jednom sportisti potrebno za pravilan razvoj. 

Dynamic Arena opremljena je Junkers parketom sa licencom, Elan koševima, Elan golovima i ripstolima sa strunjačama. Svlačionice su sa podnim grejanjem, tuševima i lokerima. Pogledajte fotografije sportske dvorane OVDE. 

Neka vaše dete uči od najboljih

Pametan početak je ključan za sportski razvoj, a dobar trener igra značajnu ulogu u životu mladog sportiste. U  trenerskom TIMU rade bivši košarkaši sa dugogodišnjim  iskustvom  u socijalnom, društvenom i motoričkom osposobljvanju dece za košarku. 

Pročitajte više o upravi i trenerskom TIMU 

Upis u školu košarke za decu od tri do deset godina počinje 1. septembra!  

Misija tima KK Dynamic BG je da deca odrastu u zdravom, sportskom okruženju gde će uz pažljivo osmišljen program i profesionalan trenerski TIM zavoleti sport, steći neprocenjivo iskustvo i nova prijateljstva. 

Imamo stav da je košarka pre svega igra i da deca treba da uživaju na treninzima. Zbog toga su igrice i zabavan koncept sastavni deo svakog treninga. Zbog toga mališani jedva čekaju da se vrate u salu!

Za koji uzrast je škola košarke?

Škola košarke KK Dynamic BG bazira se na radu sa decom do dvanaest godina.  Neophodno je da vaše dete pre upisa prođe kroz obavezan lekarski pregled kako bismo bili sigurni da će svaki trening proći bezbedno. Sistematski pregled možete zakazati u našoj Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ili u Domu zdravlja

Ako su vam potrebne dodatne informacije, možete nas pozvati na broj telefona 011/40-444-55. Stojimo vam raspolaganju za sva pitanja.

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai