Aktuelno

KK Dynamic VIP PAY: Broj mesta za upis u školu košarke ograničen

U toku je upis u školu košarke KK Dynamic VIP PAY, a ukoliko budete među prvih dvoje koji će zapratiti Instagram profil @kkdynamic_bg i objaviti fotografiju iz Dinamika, osvojićete mesec dana BESPLATNIH treninga. 

KK Dynamic VIP PAY je jedan od najmodernijih i najorganizovanijih klubova u Beogradu. Sa decom uzrasta od tri do dvanaest godina radi profesionalan trenerski tim sa dugogodišnjim iskustvom, a deca treniraju u vrhunskim uslovima. 

Prvi sportski koraci na mestu gde nastaju šampioni

Mladi košarkaši u SC „Dynamic“ imaju idealne uslove za trening. Od moderno opremljene dvorane, zatvorenog bazena, teretane, pa do Ambulante za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju – na jednom mestu nalazi se sve što je jednom sportisti potrebno za pravilan razvoj. 

Dynamic Arena opremljena je Junkers parketom sa licencom, Elan koševima, Elan golovima i ripstolima sa strunjačama. Svlačionice su sa podnim grejanjem, tuševima i lokerima. Pogledajte fotografije sportske dvorane OVDE. 

Neka vaše dete uči od najboljih

Pametan početak je ključan za sportski razvoj, a dobar trener igra značajnu ulogu u životu mladog sportiste. U  trenerskom TIMU rade bivši košarkaši sa dugogodišnjim  iskustvom  u socijalnom, društvenom i motoričkom osposobljvanju dece za košarku. 

Pročitajte više o upravi i trenerskom TIMU 

Upis u školu košarke za decu od tri do deset godina je u toku!  

Misija tima KK Dynamic BG je da deca odrastu u zdravom, sportskom okruženju gde će uz pažljivo osmišljen program i profesionalan trenerski TIM zavoleti sport, steći neprocenjivo iskustvo i nova prijateljstva. 

Imamo stav da je košarka pre svega igra i da deca treba da uživaju na treninzima. Zbog toga su igrice i zabavan koncept sastavni deo svakog treninga. Zbog toga mališani jedva čekaju da se vrate u salu!

Za koji uzrast je škola košarke?

Škola košarke KK Dynamic BG bazira se na radu sa decom do deset godina. Koncept treninga prilagođen je uzrastu, a grupe se dele na „igraonicu“ (deca od 3 do 6 godina starosti) i „učionicu“ (od 6 do 12 godina). 

Neophodno je da vaše dete pre upisa prođe kroz obavezan lekarski pregled kako bismo bili sigurni da će svaki trening proći bezbedno. Sistematski pregled možete zakazati u našoj Ambulanti za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju ili u Domu zdravlja

Osvojite mesec dana BESPLATNIH treninga

Ukoliko budete među prvih dvoje koji će zapratiti Instagram profil @kkdynamic_bg i objaviti fotografiju iz Dinamika, osvojićete mesec dana BESPLATNIH treninga. Imena pobednika online takmičenja biće objavljena na oficijalnom Instagram profilu i Facebook stranici kluba KK Dynamic VIP PAY. 

Uz profesionalan trenerski tim, pažljivo osmišljen program i zavidne uslove za trening , deca od malih nogu stiču neprocenjiva znanja i veštine. Neka i vaše dete postane deo „narandžaste porodice“ – dobro nam došli!

Ako su vam potrebne dodatne informacije, možete nas pozvati na broj telefona 011/40-444-55. Stojimo vam raspolaganju za sva pitanja.

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai