Aktuelno

Individualni časovi plivanja za decu: Ovog leta hrabro na more!

Nije svako dete raspoloženo da uči u grupi. A mnogi mališani uživaju u igricama i kreativnim metodama zahvaljujući kojima se navikavaju na boravak u vodi i savladavaju nove plivačke izazove. 

I zato se u sportskom centru Dinamik održavaju i individualni časovi plivanja! Kako za početnike tako i za mlade plivače koji žele da nauče nove tehnike, stilove i unaprede svoje veštine. 

Kome su namenjena naša druženja?

Svako dete je drugačije i zahteva drugačiji pristup. Upravo se zbog toga roditelji odlučuju da pored grupnog rada u školi plivanja, mališane upišu i na individualne časove. 

A neretko su tu i mladi neplivači koji se prijatnije i bezbednije osećaju kada se instruktor plivanja druži samo sa njima. 

Za koji su uzrast?

Individualni časovi plivanja uglavnom su namenjeni deci uzrasta od 4 do 12 godina.  

U kojim terminima možemo dolaziti na bazen?

Časovi traju 45 minuta i održavaju se u terminima za rekreativno plivanje. Raspored možete pogledati putem OVOG linka. 

A gde ćemo se družiti?

U srcu Beograda! SC „Dinamik“ je jedan od najmodernijih beogradskih sportskih centara, a Aqua Joy zona idealno mesto za prve plivačke lekcije. 

Bazen je dimenzija 15x8 i dubine 80-120 centimetara. Voda je slana, a njena temperatura ne pada ispod 30 stepeni. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugađeno podno grejanje, a objekat je opremljen sistemima za brzu filtraciju vode i eliminisanje amonijaka iz vazduha. 

Pogledajte fotografije iz Aqua Joy zone OVDE.  

Koja je cena individualnih časova plivanja?

Cena jednog časa je 3000 dinara, dok cena deset časova iznosi 24000 dinara, a dvadeset časova 36000 dinara. 

Kako da se upišemo?

Pozovite nas na 063/352413 ukoliko imate pitanja ili želite da rezervišete svoj prvi termin. Kolege sa Info deska će vas detaljno uputiti u celokupnu ponudu. 

A kako biste se uverili da se vaše dete kod nas oseća prijatno, pozivamo vas da nas posetite. Nalazimo se na Dorćolu, na adresi Dunavska 62. Kako do nas?  

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai