Aktuelno

Ideš u teretanu? Čekaju te GRATIS termini na zatvorenom bazenu!

U periodu od 11. do 17. januara uz uplatu mesečnog članstva u teretani ostvarićeš i BESPLATNE termine na zatvorenom bazenu.  

Zatvoreni bazen: Slana voda i ambijent u kojem ćeš zaista uživati

Verovatno već znaš za sve dobrobiti plivanja. Aktiviraćeš sve mišiće na telu, održaćeš kondiciju, pravilan razvoj mišića i zglobova, poboljšaćeš kardiovaskularni sistem i osloboditi se od stresa. A zašto ćeš uživati u našoj Aqua Joy zoni? Pogledaj fotografije OVDE

Za razliku od hlorisane, slana voda je nežnija prema tvojoj koži i očima. Temperatura vode je 30 stepeni, vazduha od 31 do 32 stepena, a prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje – u Dinamiku nema zime. :)

Gde ću vežbati?

Vežbaćeš u prijatnom, moderno opremljenom prostoru i na vrhunskoj Life Fitness opremi. Fotografije iz teretane možeš pogledati putem ovog linka. 

Dočekaće te profesionalan, iskusan i pre svega ljubazan trenerski tim koji će ti biti dostupan ukoliko ti je potrebna pomoć ili savet u vezi sa programom vežbanja. 

Posebna ponuda traje do 17. januara!

Besplatni termini nisu uobičajen paket u Dinamiku, pa je i vreme trajanja ponude ograničeno. Ukoliko imaš pitanja u vezi sa promotivnim cenama pozovi nas na 063/352413 ili nam piši putem Facebook stranice. Tu smo za tebe!

Ovim putem te pozivamo i da nas posetiš na adresi Dunavska 62, upoznaš se sa trenerskim timom i uveriš u izvanredne uslove. Kolege sa Info deska ćete tom prilikom uputiti u celokupnu ponudu i odgovoriti na sva tvoja pitanja. 

Trening daje najbolje efekte kada postane omiljeni deo tvog dana. Hajde da dođemo do najboljih rezultata zajedno!

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai