Aktuelno

Hedonist novogodišnji POKLON vaučer: SPA i masaža

 

Tragaš za idealnim novogodišnjim poklonom? Pokloni par sati odmora i uživanja u srcu Beograda - SPA tretman i masažu u jednom od najmodernijih beogradskih sportskih centara!

Kakav SPA tretman mogu da očekujem?

U Relax zoni možete uživati u sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi i hidromasažnoj kadi. 

Hidromasaža se izvodi uz pomoć profesionalnog sistema zahvaljujući kojem se celo telo dubinski masira, dok se mišići u potpunosti ne opuste. Izuzetno je blagotvorna u borbi protiv nesanice, utiče na ubrzanje metabolizma i poboljšava mikrocirkulaciju. 

Osećaćete se opušteno, raspoloženo i energizovano, a ako se rekreativno ili profesionalno bavite sportom, boravak u Relax zoni će ublažiti upale mišića i opustiti vaše telo. 

Aqua Joy zona: Slana voda i ambijent u kojem ćeš uživati

Pre ili nakon spa tretmana možete uživati na zatvorenom bazenu. Temperatura vode u Aqua Joy zoni je 30 stepeni, a vazduha od 31. do 32. stepena. Prostor oko bazena i u svlačionicama ima ugrađeno podno grejanje, a ukoliko se odlučite za večernji termin, moći ćete da uživate u jedinstvenoj atmosferi. 

A koliko košta novogodišnji Hedonist paket?

Cena novogodišnjeg Hedonist paketa iznosi 3900 dinara. 

Ukoliko su ti potrebne  informacije o ceni ili imaš dodatna pitanja, piši nam putem naše Fejsbuk stranice, pozovi nas na 063/352413 ili nas poseti na adresi Dunavska 62. 

Kolege sa Info deska ćete uputiti u celokupnu ponudu. 

 

Maticne celije

Prenatalni test

Menjacnica

Kurs evra

Otkup zlata

Salon lepote

Univer

Selidbe Beograd

Burger Dubai